nyheder

100 kr. freebet til Rudy Markussen – Patrick Nielsen

Bookmakeren Unibet er hovedsponsor for Rudy Markussen og til årets danske boksebrag imod Patrick Nielsen, så tilbyder Unibet et gratis væddemål til en værdi af 100 kr. Udover et freebet så hæver Unibet også oddset, så du kan få pengene 12 gange igen ved en knock-out sejr til Rudy Markussen eller vinde en signeret boksehandske.
 

© Unibet

 
Lørdag den 12. December går det løs i Brøndbyhallen, når Team Sauerland præsenterer Nordic Fight Night med hovedkampen mellem Rudy Markussen og Patrick Nielsen. Unibet sponsorer Rudy Markussen og gør ekstra meget ud af kampen, så hvis du er vild med boksning og vil sætte et væddemål på oddset, så tjek Unibets tilbud her.
 

Odds 12.00 på knock-out sejr til ’Hardhitteren’

Første odds bonus fra Unibet til boksekampen er odds 12.00 på at Rudy ’Hardhitteren’ Markussen vinder kampen på knock-out. Unibets forhøjede odds på en knock-out sejr gælder kun for en indsats på maksimalt 100 kr. og differencen mellem det normale odds og det forhøjede odds udbetales efterfølgende.
 

100 kr. gratis væddemål på Rudy Markussen

Til denne bokse bonus skal du blot placere et 100 kr. væddemål på at Markussen vinder kampen, og hvis han ikke vinder, så får du din indsats retur. Vinder Markussen kampen, så vinder du også.
 

Vind signeret boksehandske

Som sidste tilbud til kampen udlover Unibet en signeret boksehandske til én heldig odds spiller. Du skal blot være kunder hos Unibet og have spillet for 100 kr. på et hvilket som helst væddemål på Rudy Markussen – Patrick Nielsen kampen.
 
Husk til samtlige bonusser og tilbud skal du tilmelde dig online.
 

1500 kr. i velkomstbonus

For overhovedet at kunne deltage i konkurrencerne og få fingrene i en af bonusserne skal du først og fremmest have en Unibet konto. Til nye kunder tilbyder Unibet 1500 kr. i velkomstbonus ved sign-up. Du skal være 18 år eller mere, have bopæl i Danmark og ikke tidligere have haft en Unibet konto for at få 100 % i indbetalingsbonus svarende til 1500 kr.

Om forfatteren

forrige artikel
Odds 6.00 på FCM - Club Brugge
næste artikel
Eksklusiv betting bonus: Få 1500 kr. hos 888sport