nyheder

150 DKK Freebet fra Jetbull – spil mobil uanset hvor du er!

Jetbull, en bookmaker som vi ikke har omtalt meget, har lanceret et sindssyg godt tilbud til alle dem der foretrækkende spiller odds fra mobilen. Jetbull som er licenseret og som allerede siden flere år har tilladelsen til udbud af væddemål i Danmark er ejet af EveryMatrix Limited bosat i Malta. Dem der spiller ivrigt og som går meget op i emnet vil nok lægge mærke til at det er samme ejer som ejer 777.dk. Tilbuddet som Jetbull har lanceret i denne omgang går ud på et freebet tilbud til alle dem der vilde med mobile betting.

Jetbull Free Bet Mobile
© Jetbull

Ekslusivt Free Bet på mobilen

Jetbull går op passion, passion for odds og sports. Derfor har bookmakeren lanceret et fantastik tilbud til alle dem der gider spille mobile. Jetbull giver dig et Free Bet på hele 150 DKK! Det eneste du skal gøre for at optjene dette Free Bet er at spille mindst 10 gange for minimum 150 DKK til en odds på 1.80 eller højere. Så snart du har gjort dette har du mulighed for at få et Free Bet på hele 150 DKK. I modsætning til andre bookmaker er du nødt til at kontakte kundeservicen direkte efter du har spillet dit tiende væddemål. Kundeservice som er tilgængelig via live-chat eller e-mail vil efterfølgende kreditere dit Free Bet manualt på dit konto. Så snart du har modtaget dit Free Bet som bonus skal den gennemspilles 5 gange til et på odds minimum 2.0 indenfor 30 dage inden den kan udbetales om kontant. Selvom dette i første omgang lyder svært burde det ikke være noget problem for dig der spiller hyppigt og går op i mobile betting.

Jetbull velkomstbonus

Den nye bookmaker Jetbull byder dig velkommen som ny kunde med en 100% odds velkomstbonus som er på op til 750 DKK. For at få din Jetbull bonus skal du indbetale mindst 100,00 kr. men du kan altså få helt op til 750 DKK i bonus hvis du indbetaler et tilsvarende beløb. Det indbetalte beløb samt bonussen skal gennemspilles 10 gange til minimum odds 1.80 eller højere før du kan udbetale pengene fra kontoen. Du skal være opmærksom på, at du under gennemspilningen af bonussen højest kan spille for 350 kr. pr odds væddemål hvis det skal tælle med i gennemspilningen. Du har 60 dage til, at gennemføre denne gennemspilning!

forrige artikel
Riskofrit spil hos Unibet – prøv mobile betting i dag!
næste artikel
Spil Treble og få fantasisk odds bonus hos betfair