nyheder

200 kr. freebet på Brøndby – AC Omonia

Det danske Europa eventyr kom skidt fra start i går da FCM tabte 1-2 på hjemmebane til Apoel i Champions League kvalifikationen. Torsdag møder Brøndby et andet cypriotisk hold AC Omonia, og hvis du vil sætte et bet på kampen, så giver Betsafe et 200 kr. risikofrit freebet til kampen.
 

Betsafe risikofrit bet til Brøndbys kamp imod AC Omonia © Betsafe

 

1000 kr. i Betsafe startbonus

Betsafes bonus til Brøndby – AC Omonia er kun for eksisterende kunder, som i forvejen har en konto hos Betsafe. Nye kunder, som er over 18 år og fra Danmark, kan benytte sig af en gavmild Betsafe bonus på hele 1000 kr., som de kun giver til danske kunder. Betsafes velkomstbonus er en såkaldt indbetalingsbonus, hvor de fordobler ens første indskud med 100 % – op til 1000 kr.
 
Læs mere om omsætningsvilkår og hvordan du får Betsafes velkomstbonus.
 

200 kr. freebet til oddset

Som Betsafe-kunde er det let at modtage et 200 kr. freebet til Brøndbys kamp imod AC Omonia på torsdag. Først skal du tilmelde dig kampagnen online, derefter sætter du et pre-match væddemål på 1X2 markedet med en indsats på præcis 200 kr., og hvis dit bet fejler, så tilbagebetaler Betsafe din indsats som en odds bonus.
 
Tre trin til din Betsafe bonus

  1. Tilmeld dig kampagnen online
  2. Spil 200 kr. pre-match på 1X2
  3. Hvis du misser dit bet, så får du din indsats retur

En eventuel refundering af indsats udbetales som en odds bonus fra Betsafe, hvilket betyder at beløbet skal omsættes 6 x til odds 1.50 før den kan komme til udbetaling.

Om forfatteren

forrige artikel
100 kr. Tipico Bonus fra Facebook
næste artikel
Sidste chance: 300 kr. Superliga Freebet