nyheder

200 kr. Freebet på Manchester United – Arsenal

Betsafe giver danske kunder en ekstra bonus til weekendens topbrag imellem Manchester United og Arsenal. Sæt et 200 kr. væddemål på kampen, og hvis dit bet det fejler, så får du din indsats retur som en Betsafe odds bonus. Læs mere om Betsafes freebet og velkomstbonus her!
 

Gratis 200 kr. bonus hos Betsafe
© Betsafe

 
Betsafes risikofrie bet på Manchester United – Arsenal er kun for kunder, som i forvejen har en betting konto hos Betsafe. Hvis du endnu ikke har en konto, så kan du også få en attraktiv velkomstbonus på hele 1000 kr.
 
Betsafes sign-up bonus er kun for danske kunder, som er over 18 år og åbner deres første konto. Hvis du kan nikke genkendende til dette, så kan du få 100 % bonus på første indskud.
 
Læs mere om Betsafe 1000 kr. bonus!
 

200 kr. freebet til Man U – Arsenal

For at gøre brug af en odds bonus til søndagens topbrag i Premier League skal du tilmelde dig kampagnen på Betsafes hjemmeside. Herefter skal du spille 200 kr. på kampen inden kampstart på 1 X 2 markedet, og hvis dit væddemål fejler, så tilbagebetaler Betsafe din indsats. Dette beløb er en odds bonus, som skal gennemspilles 6 gange til odds 1.50 eller mere indenfor 60 dage.
 

Manchester United – Arsenal

Det er tredje gang at de to arvefjender møder hinanden i denne sæson. Manchester vandt på Emirates stadion i Premier League, imens Arsenal vandt på Old Trafford i FA cuppen. Manchester United er næsten helt sikre på at tage fjerde pladsen, der giver adgang til Champions League, og Arsenal kæmper stadig med Manchester City om anden pladsen. Arsenal har også en FA Cup finale imod Aston Villa lørdag den 30 Maj på Wembley at se frem til.

Om forfatteren

forrige artikel
Unibet bonus til Giro d’ Italia
næste artikel
Vind en CHL eller FA Cup finaletur!