nyheder

200 kr. Freebet på PAOK – Brøndby

Torsdag aften står på Europa League fodbold for Brøndby, som skal en tur til Grækenland og møde sidste års nummer tre i den lokale liga PAOK. Til kampen udbyder bookmakeren Betsafe en ekstra odds bonus til sine kunder – få et 200 kr. gratis væddemål til kampen.
 

Bet bonus på PAOK - Brøndby © Betsafe

 

1000 kr. velkomstbonus

For at få et gratis bet på Brøndbys Europa League kamp, så skal du første og fremmest være kunde hos Betsafe. Nye kunder der åbner en konto hos Betsafe kan få op til 1000 kr. i startbonus. Betsafes sign-up bonus er en såkaldt indbetalingsbonus, hvor bookmakeren matcher ens første indskud med 100 % op til 1000 kr.
 
Læs mere om Betsafe 1000 kr. startbonus.
 

Gratis bet på Brøndby

For at få det maksimale ud af dit Betsafe medlemskab og bruge deres 200 kr. bonus på Brøndby, så skal du tilmelde dig kampagnen online. Herefter sætter du et single væddemål på 1X2 for præcis 200 kroner inden kampen går i gang. Hvis du taber dit pre-match væddemål, så får du din indsats tilbage i form af en odds bonus på 200 kr. fra Betsafe.
 
En eventuel odds bonus udbetalt fra Betsafe skal omsættes 6 gange til odds 1.50 på pre-match eller live odds og indenfor 60 dage. Det vil sige at hvis du misser dit bet, og får 200 kr. i cash-back bonus, så skal du omsætte for i alt 6 x 200 = 1200 kr. på odds 1.50 eller derover.
 
Husk at sætte dit bet inden kampstart:
 
PAOK – Brøndby – Kick-off: kl.19.00 Torsdag den 20/08. (Kampen vises på 6’eren)
 
Tjek også de andre odds bonusser fra danske bookmakere, som bonus-betting.dk har samlet.

Om forfatteren

forrige artikel
NordicBet freebet bonus: Bet 1 Get 1
næste artikel
Boostet odds på La Liga