nyheder

200 kr. Freebet til Brøndby – FC København

Søndag den 27. September er en dato de fleste fodboldfans har sat kryds ved for længst. Brøndby tager på hjemmebane imod rivalerne fra FC København i den 35. udgave af The New Firm. Til Brøndby – FC København kan odds spillere med en NordicBet konto få et gratis væddemål til en værdi af 200 kr.
 

Freebet til New Firm hos NordicBet © NordicBet

 

200 kr. Risikofrit Bet på BIF – FCK

De fleste fodboldfans ser allerede frem til opgøret i mellem arverivalerne fra Brøndby og FC København, og hvis du har planer om at spille på oddset på BIF – FCK, så giver NordicBet en ekstra anledning. Husk at kampen spilles allerede kl. 13.00 og du skal være kunde og have en NordicBet konto for at gøre brug af en betting bonus til New Firm.
 
Sådan får du 200 kr. riskfree bet til Brøndby – FC København

  1. Sign-up eller log-in på din NordicBet konto og tilmeld dig kampagnen online
  2. Odds for 200 kr. på 1 X 2 inden kampstart i Brøndby – FC København
  3. Du modtager herefter automatisk et 200 kr. freebet, som du kan benytte til at spille på hvad som helst.

NordicBet odds på Brøndby - FC København
© NordicBet

 
Du modtager NordicBet’s odds bonus indenfor 72 timer, og du aktiverer bonussen inden på fanebladet ”Mine Bonusser” på din NordicBet konto. For at få de 200 kr. til udbetaling skal du omsætte bonusbeløbet 6 gange til minimum odds 1.80 indenfor 60 dage.
 

Indbetalingsbonus til nye kunder

Er du ny kunde hos NordicBet vil det desuden være muligt at få op til 1000 kr. i sign-up bonus. Du skal være 18 år, fra Danmark og åbne din første NordicBet konto, så er du kvalificeret til at modtage en 1000 kr. NordicBet indbetalingsbonus.
 
Hvis du er på jagt efter en anden slags odds bonus, så har vi samlet alle de danske bookmakeres sign-up og velkomstbonusser, så du nemt og hurtigt kan finde den bedste betting bonus på markedet.

Om forfatteren

forrige artikel
200 kr. risikofrit spil på Tottenham – Man City
næste artikel
Bet 1 Get 1: 100 kr. freebet ved CHL Betting