nyheder

200 kr. Freebet til Leicester – Liverpool

Sidste weekend stod på FA Cup action, men Premier League brager tilbage på skærmen med fuldt program tirsdag og onsdag. Allerede tirsdag er der et spændende opgør på programmet når førerholdet Leicester skal en tur til Liverpool. Betsafe tilbyder et risikofrit væddemål på 200 kr. til Premier League opgøret.
 

Betsafe Freebet til Leicester - Liverpool © Betsafe

 
Liverpool har ikke tabt til Leicester siden 2001, men kommer mange kampe i benene. Indenfor en uge har Liverpool spillet 3 kampe, hvoraf de vandt på straffe imod Stoke i Carling Cuppen og fik 0-0 imod West Ham i FA Cupen i lørdags.
 
Leicester er derimod overraskende stærkt kørende i Premier League og fører ligaen med tre point ned til Manchester City og Arsenal, og vil gøre alt for at sikre sig yderligere en uge på toppen af tabellen.
 

Betsafe 200 kr. gratis, risikofrit væddemål

For at få fingrene i Betsafes gratis væddemål skal du blot følge nedenstående trin.

  • Log-in på din Betsafe Konto
  • Indsæt 200 kr. på Betsafe konto
  • Vælg dit bet på Leicester – Liverpool, og spil 200 kr.
  • Aktiver dit gratis væddemål i den blå boks på spillekuponen
  • Hvis du taber dit væddemål, får du din indsats på 200 kr. retur
  • Vinder dit væddemål, skal du omsætte din gevinst 1 x til odds 1.50

Husk at placere dit væddemål inden kampstart, som er tirsdag den 2. Februar kl. 20.45. Leicester – Liverpool vises på TV 3+.
 

1000 kr. til nye kunder

Hvis du endnu ikke har oprettet dig som kunde hos Betsafe, så kan du gøre brug af en 1000 kr. velkomstbonus. Du skal blot være over 18 år, have bopæl i Danmark og åbne din første konto, så kvitterer Betsafe med 100 % odds bonus på første indbetaling.

Om forfatteren

forrige artikel
FA Cup: Bonus til Liverpool – West Ham
næste artikel
NordicBet: Vind 30.000 kr. i Super Bowl Quiz