nyheder

200 kr. freebet til Liverpool – Arsenal

Tirsdag og onsdag byder på fuldt program i den engelske Premier League og til et af rundens mest interessante kampe tilbyder bookmakeren Betsafe et gratis væddemål til en værdi af 200 kr. Du skal blot være kunde hos Betsafe, og så kan du få en 200 kr. odds bonus til Liverpool – Arsenal.
 

Betsafe freebet til Liverpool - Arsenal © Betsafe

 
Spillerne i Premier League er dårligt nok kommet sig over det hårde jule- og nytårsprogram inden de står med en spilleuge, der potentielt byder på tre kampe. Sidste weekend var første runde i FA Cuppen for Premier League mandskaberne, tirsdag og onsdag er samtlige hold i aktion og det samme gør sig gældende for næste weekend.
 
Så hvis du vil spille på en af de mange kampe, så kig nærmere på topopgøret mellem Liverpool og Arsenal, der spilles på Anfield Road onsdag kl. 21.00 dansk tid.
 

Sådan får du 200 kr. gratis bet

  1. Log-in på din Betsafe konto og indbetal 200 kr.
  2. Aktiver dit freebet på din spillekupon og sæt et 1X2 væddemål
  3. Taber du væddemålet får du dine penge retur

Hvis du vinder dit væddemål så skal din gevinst omsættes 1 gang til odds 1.50 indenfor 60 dage. Læg desuden mærke til at tilbuddet kun gælder til 1X2 betting markeder og væddemålet skal være placeret inden kampstart onsdag kl. 20.45.
 

1000 kr. i sign-up bonus

Hvis du er ny kunde hos Betsafe, så kan du desuden gøre brug af deres velkomstbonus på 1000 kr. Alt hvad du skal gøre er at åbne din første Betsafe konto, sætte 1000 kr. ind og så får du en 100 % bonus fra Betsafe.

Om forfatteren

forrige artikel
Følg Unibets eksperter og få 50 kr. freebet
næste artikel
Tjen 130 kr. hver dag til EM i håndbold