nyheder

200 kr. Freebet til Tottenham – Liverpool

Efter en skuffende landskampspause, hvor Danmark som bekendt glippede den direkte kvalifikation til EM, så er det snart weekend igen og dermed til Premier League. Et par spændende kampe byder sig på i Premier League i form af Everton – Man U og Tottenham – Liverpool, og Betsafe giver et 200 kr. gratis væddemål ved spil på Tottenham og Liverpool.
 

Betsafe 200 kr. freebet til Tottenham - Liverpool © Betsafe

 

Betsafe 1000 kr. velkomstbonus

Inden du kan komme i gang med at sætte dine Premier League bets hos Betsafe, så skal du først og fremmest have en betting konto hos bookmakeren. Hvis du er over 18 år gammel, har en dansk adresse og åbner din første Betsafe konto, så kan du få en velkomstbonus på op til 1000 kr. Bookmakeren Betsafe matcher dit første indskud med 100 %, så du kan starte din betting karriere med en konto på hele 2000 kr.
 
Læs mere om hvordan du kan få fingrene i Betsafes 1000 kr. velkomstbonus her.
 

200 kr. Risikofrit bet

Til denne weekends risikofrie væddemål har Betsafe valgt at fokusere på Premier League og det spændende opgør mellem Tottenham og Liverpool. Du kan få et gratis bet ved først at logge-in på din konto, tilmelde dig kampagnen online og til sidst placere et før-kamps væddemål for præcis 200 kr. på 1 X 2 markedet. Hvis du skulle være så uheldig at tabe dit bet, så får du din indsats retur i form af en odds bonus.
 
Betsafes odds bonus skal omsættes 6 gange til odds 1.50 indenfor 60 dage for at den kan komme til udbetaling.
 
Tottenham – Liverpool spilles kl. 13.45 lørdag d. 17.10 og kan ses på 6’eren.
 
Hvis du allerede er kunde hos Betsafe, men gerne vil prøve en ny bookmaker og en ny velkomstbonus, så tjek vores oversigt over samtlige bookmakeres odds bonusser.

Om forfatteren

forrige artikel
Bet365 sikre dine Første Målscore-bets
næste artikel
Superliga Bonus: 50 % ekstra gevinst på OB – SønderjyskE