nyheder

200 kr. gratis bet på Randers

Randers kommer med en 1-0 sejr fra første kamp i UEFA Europa League kvalifikationen imod Sant Julia fra Andorra, og har hjemmebane fordel i returopgøret. Denne matchbold til Randers kan du gøre endnu mere spændende ved at få et 200 kr. gratis bet på kampen hos Betsafe.
 

Betsafe Gratis Bet Bonus til Randers - Sant Julia
© Betsafe

 

Betsafe 1000 kr. velkomstbonus

Betsafes gratis væddemål til Randers – Sant Julia er forbeholdt kunder, som i forvejen har en Betsafe konto. Nye kunder som er over 18 og åbner deres første betting konto hos Betsafe kan få op til 1000 kr. i velkomstbonus. Betsafes velkomstbonus er til spil på oddset, og er en 100 % indbetalingsbonus.
 
Læs mere om Betsafe 1000 kr. velkomstbonus
 

Få 200 kr. gratis til Randers – Sant Julia

For at få Betsafes odds bonus skal du først tilmelde dig kampagnen online. Herefter placerer du et single væddemål inden kampen går i gang, og hvis der scores over 4 mål og du taber dit spil, så refunderer Betsafe din indsats op til 200 kr.
 
Du kan max modtage én cash-back bonus til kampen, og hvis du får pengene retur, så udbetales de som en odds bonus. Denne odds bonus skal gennemspilles 6 gange til odds 1.50 eller derover for at komme til udbetaling.
 
Randers FC – Sant Julia vises torsdag d. 9. Juli kl. 19.05 på TV3 Sport 1.
 

Få bonus på Danmarks kampe

Hvis du har planer om at spille på de danske holds Europa League og Champions League kvalifikation, så tjek også bookmakeren NordicBet, som har en bonus til de danske holds Europa kampe.

Om forfatteren

forrige artikel
Vind når Danmark vinder!
næste artikel
Betfair Bonus til Brøndby & Randers