nyheder

200 kr. gratis spil på Aab – Brøndby

Superligaen start i weekenden og NordicBet ligger hovedet på bloggen og giver penge tilbage på spil på Aab – Brøndby, hvis de blå-gule fra Brøndby tager sejren. Spil for op til 200 kr. på oddset, og hvis dit bet fejler, så tilbagebetaler NordicBet din indsats.
 

NordicBet Aab - Brøndby bonus!
© NordicBet

 
Til NordicBets ’Second Chance’ tilbud skal du spille på ét følgende markeder inden kampens start: første målscorer, korrekt resultat (ex. 1-0), halvleg/fuldtid (ex. 1/X) og stilling efter 1. halvleg (ex. x). NordicBets gratis spil gælder for op til 200 kr., og de returneres kun hvis Brøndby vinder kampen. Hvis dit bet på Aab – Brøndby fejler, Brøndby vinder og du får din indsats retur, så er penge dine og kan hæves, så snart de er inde på din konto.
 

1000 kr. i velkomstbonus!

Et gratis spil på Aab – Brøndby er forbeholdt kunder hos NordicBet. Hvis du er ny kunde hos NordicBet, så giver den skandinaviske bookmaker en ekstra odds bonus på op til 1000 kr. i sign-up bonus. Læs mere om vilkårene for at modtage NordicBets 100 % odds bonus!
 

Brøndby åbner med svær udekamp

Thomas Frank og Brøndby er presset til at vise hvad de er i stand til i foråret, og får en hård start med en svær udekamp i Aalborg. Aab’erne kan være mærket oven på en midtuge kamp imod Club Brugge, der som sædvanligt når de møder danske hold, vandt 3-1. Følg kampen live på TV3+ søndag kl. 19.00

Om forfatteren

forrige artikel
Betfair: høje odds på Superligaen + 1000 kr. Bonus!
næste artikel
Spil CL tirsdag & få en odds bonus onsdag