nyheder

Betsafe tilbud: Spil 200 kr. risikofrit på Liverpool-Manchester City

Tirsdag aften den 2. marts 20116 kl 21.00 fløjtes et af de helt store traditionsopgør i den engelske Premier League i gang når Liverpool og Manchester Citys spillere trækker i spilleruniformen og tørner sammen på grønsværen. Hos bookmakeren Betsafe kan du oveni købet få et 200 kr. 100% risikofrit væddemål på kampen.
 

Spil uden Risiko på Liverpool Manchester City hos Betsafe © Betsafe

 
Det er to hold med vidt forskellige udgangspunkter som mødes i dette opgør. Mens Liverpool reelt set ikke har meget tilbage at spille for i indeværende sæson kan Manchester City med en sejr på Anfield Road komme op på 50 point og de vil dermed blot være ét point efter Arsenal på 3. pladsen i Premier League.
Hos Betsafe kan du få et flot risikofrit væddemål på 200 kr. til brug på denne kamp.
 

For at deltage skal du blot gøre nedenstående

  1. Foretage en indbetaling på 200 kr. senest den 2. marts klokken 21.00
  2. Huske at krydse den blå boks af på din kupon for at markere dit pre-match væddemål som risikofrit
  3. Hvis dit odds går hjem skal gevinsten omsætten én enkelt gang til minimum odds 1,5 – hvis du taber får du din indsats tilbage uden krav om gennemspilning.

Generelle regler og vilkår gælder – dem kan du læse mere om på deres hjemmeside.
 

Få bonus som ny Betsafe kunde

Du skal have en konto hos Betsafe for at kunne deltage i denne kampagne. I tilfælde af, at du ikke allerede har en konto kan en sådan oprettes hurtigt og nemt – og ikke nok med det. Som nyoprettet kunde tilbydes du en dejlig Betsafe velkomstbonus på op til 1000 kr. når du laver din første indbetaling. Held og lykke hos Betsafe.

Om forfatteren

forrige artikel
Betfair tilbud: Få forhøjede odds på ugens store kampe
næste artikel
Tilbud: Odds boost på FCM-FCK hos Unibet