nyheder

200 kr. Risikofrit spil på Chelsea – Liverpool

To storklubber i England mødes i lørdagens tidlige Premier League opgør. Det er nummer 15 imod nummer 9, det er Jose Mourinho imod Jürgen Klopp og det er en kamp der kan blive vendepunktet for én af de to kriseramte mandskaber. Hvis du har planer om at sætte et odds på Chelsea – Liverpool, så tilbyder Betsafe et risikofrit bet på 200 kr. til kampen.
 

Betsafe risikofrit bet til Chelsea - Liverpool © Betsafe

 

Betsafe giver 1000 kr. i velkomstbonus

Inden du kan komme i gang med at sætte dine bets på Premier Leagues mest spændende opgør i denne runde skal du først og fremmest åbne en odds konto hos Betsafe. Til nye kunder, som åbner deres første konto, er over 18 år gammel og bor i Danmark, tilbyder Betsafe en attraktiv 1000 kr. velkomstbonus. Betsafes velkomstbonus er en såkaldt indbetalingsbonus, hvor bookmakeren matcher dit første indskud med en 100 % odds bonus.
 

200 kr. freebet bonus til Chelsea – Liverpool

Når din konto først er oprettet skal du blot logge ind, tilmelde dig kampagnen og så placere et væddemål på Chelsea – Liverpool. For at kvalificere dig til et gratis bet på 200 kr. skal du spille for præcis 200 kr. på 1X2 markedet, og hvis du misser dit bet, så får du din indsats retur i form af en odds bonus.
 
Sådan får du Betsafes bonus

  1. Log-in på din Betsafe konto
  2. Tilmeld dig kampagnen online
  3. Spil 200 kr. på 1X2 – taber dit væddemål, får du 200 kr. i odds bonus

Betsafes odds bonus skal omsættes 6 x til odds 1.50 før den kan komme til udbetaling indenfor 60 dage.
 
Du kan også på tjekke alle de danske bookmakeres odds bonus her på bonus-betting.dk.

Om forfatteren

forrige artikel
Scandic 50 % bonus til Superligaen
næste artikel
NordicBet Champions League Quiz: Vind 40.000 kr.