nyheder

200 kr. risikofrit spil på FA Cup finalen

Betsafe giver et gratis spil til en værdi af 200 kr. når Arsenal og Aston Villa tørner sammen i FA Cup finalen, som sætter et punktum for den engelske fodboldsæson. Læs herunder hvordan du kan få fingrene i Betsafes bonus i form af et risikofrit spil på 200 kr.
 

Betsafe Gratis Spil på Fa Cup Finalen
© Betsafe

 

Betsafe Velkomstbonus

Betsafes odds bonus til FA Cup finalen er forbeholdt eksisterende kunder, som allerede har en Betsafe konto. Hvis du ønsker at få et gratis 200 kr. væddemål til FA Cup finalen, skal du først åbne en spillekonto. Nye kunder fra Danmark, som er over 18 år, kan i øjeblikket benytte sig af en 1000 kr. velkomstbonus. Sæt 1000 kr. ind på en konto, og få 1000 kr. i sign-up bonus.
 
Læs mere om Betsafe velkomstbonus.
 

200 kr. Gratis Spil på FA Cuppen

For at få et 200 kr. risikofrit spil til FA Cup finalen mellem Arsenal og Aston Villa skal du tilmelde dig kampagnen hos Betsafe. Sæt derefter et bet på præcis 200 kr. på 1 X 2 inden kampstart. Hvis dit væddemål ikke går hjem, så tilbagebetaler Betsafe op til 200 kr. som en odds bonus. Denne odds bonus skal omsættes 6 gange til odds 1.50 indenfor 60 dage før den kan udbetales.
 

Ram resultatet på tre kampe og vind 10.000 kr.

NordicBet har også en odds konkurrence til FA Cup finalen. Hvis du spiller hos NordicBet kan du nemlig spille på resultatet (korrekt score) på tre af weekendens fire pokalfinaler, og hvis du rammer rigtigt vinder du hele 10.000 kr. De andre pokalfinaler spilles, udover England, i Spanien, Tyskland og Frankrig.
 
Læs mere om NordicBet Cup Finale Bonus.

Om forfatteren

forrige artikel
Spil på pokalfinaler og vind 10.000 kr.
næste artikel
Få 100 kr. Freebet til Superligaen