nyheder

200 kr. risikofrit spil til Juventus – Manchester City

Champions League står igen på programmet, og onsdag den 25. November kan fodboldfans se frem til et topbrag imellem Juventus og Manchester City. Hvis du vil sætte et væddemål på kampen, så giver Betsafe en god anledning med et 200 kr. risikofrit bet.
 

Betsafe Risikofrit Bet til Juventus - Manchester City © Betsafe

 
For mange fodboldfans er Champions League en fantastisk anledning til at spille på oddset. Du kan få lidt ekstra spænding til kampene og så kan du selvfølgelig også tjene en skilling eller to på din fodboldviden. Til denne runde af Champions League kan du gøre brug af et 200 kr. risikofrit bet til storkampen mellem Juventus og Manchester City.
 

1000 kr. i velkomstbonus

Inden du kan sætte et væddemål på Juventus – Man City skal du først og fremmest have en betting konto hos Betsafe. Til nye kunder tilbyder bookmakeren en attraktiv velkomstbonus. Hvis du er 18 år, har bopæl i Danmark og åbner din første Betsafe konto, så kan du få op til 1000 kr. i velkomstbonus. Læs mere og få en 100 % odds bonus til første indbetaling hos Betsafe.
 

200 kr. risikofrit bet

For at få Betsafes 200 kr. freebet skal du blot åbne en Betsafe konto, logge ind og lave en indbetaling til din Betsafe konto for 200 kr. Herefter skal du sætte et væddemål på 1X2, hvilket aktiverer muligheden for at kunne vælge et risikofrit spil. Vinder du dette bet, så skal du omsætte gevinsten 1 x til odds 1.50, taber du derimod får du din indsats retur uden krav om yderligere omsætning.

Om forfatteren

forrige artikel
Scandic: Få bonus for hver Zlatan scoring
næste artikel
Black Friday Bonus fra Unibet