nyheder

Få 2000 kr. i velkomstbonus hos NordicBet

Hos en af Danmarks længst eksisterende bookmakere, NordicBet har de for kort tid siden lanceret det der er markedets på nuværende tidspunkt suverænt stærkeste velkomstbonus til alle nye spillere. Du kan få helt op til 2000 kr. til spil fra dine mobile enheder i forbindelse med oprettelse af konto og første indbetaling til denne.
 
Klik herunder med det samme og få din 2000 kr. mobil velkomstbonus hos NordicBet!
 

faa op til 2000 kr i nordicbet mobil velkomstbonus © NordicBet

 
Hos NordicBet kan du altid vide dig sikker på, at de har et kæmpestort udvalg af odds på et sandt overflødighedshorn af forskellige sportsgrene og events. Samtidig er størrelsen på de tilbudte odds altid på et niveau som absolut kan måle sig med de allerbedste på det danske odds bookmaker marked. Du kan læse meget mere om NordicBet og deres og andre bookmakeres tilbud i vores store odds bonus sammenligning.
 
Alle nye kunder kan nu få helt op til 2000 kr. i mobil velkomstbonus – det er der ikke nogen andre danske odds bookmakere der kan matche på nuværende tidspunkt! Læs mere om NordicBet mobil velkomstbonus!
 

Sådan får du din bonus:

  1. Opret dig som kunde hos NordicBet via din computer.
  2. Verificer din konto med NemId.
  3. Indbetal mellem 100 kr. og 2000 kr. og aktivér din bonus – NordicBet giver dig en 100% bonus!
  4. Herefter skal bonussen gennemspilles 6 gange til minimum odds 1,50 indenfor 60 dage fra mobile enheder – hvilket er rigeligt da du jo hele tiden har din odds konto i baglommen, på mobilen!

 

Opret dig i dag og få bonus!

Hos NordicBet er der hver eneste uge adskillige spændende kampagner og tilbud. Hvis du ikke er interesseret i, at spille fra din mobile enhed, så fortvivl ikke! Du kan i forbindelse med din første indbetaling modtage den også fine NordicBet odds velkomstbonus på helt op til 1000 kr. Der er dermed noget for enhver smag hos NordicBet, en af de allerbedste bookmakere du kan finde i Dan
 

Om forfatteren

forrige artikel
Deltag i Unibets store French Open live odds konkurrence og vind din del af en HALV MILLION
næste artikel
888Sport tilbud: Odds 13,00 på Champions League vinderen 2016