nyheder

250 kr. Bonus til Champions League Finalen

Scandic Bookmakers starter ugen med at annoncere en Champions League bonus. Omsæt for 500 kr. fra mandag til torsdag, og så modtager du en gratis Scandic Bookmakers bonus på 250 kr. til lørdagens Champions League Finale mellem Juventus og Barcelona.
 

Scandic Boomakers Odds Bonus til Champions League Finalen
© Scandic Bookmakers

 

Scandic Bookmakers Velkomstbonus

Scandic Bookmakers odds bonus til Champions League Finalen er forbeholdt eksisterende kunder, som har en konto hos Scandic Bookmakers. Hvis du er ny, over 18 år og fra Danmark, så giver Scandic Bookmakers en velkomstbonus på op til 750 kr. Sæt 750 kr. ind på din nye konto, så kvitterer bookmakeren med tilsvarende 750 kr.
 
Læs mere om Scandic Bookmakers 750 kr. Velkomstbonus.
 

Odds Bonus til Champions League

For at få Scandic Bookmakers odds bonus til 250 kr. skal du i løbet af ugen (mandag d. 1/6 til torsdag d. 4/6) omsætte for 500 kr. på oddset. Dine spil skal placeres på væddemål til minimum odds 1.50, og hvis du spiller på en kombi-kupon, skal hvert væddemål være odds 1.50 eller derover. Både pre-match og live væddemål tæller med, men Bonus-penge, som f.eks. fra velkomstbonussen, kan ikke benyttes til at kvalificere sig til denne kampagne.
 
Når du har gennemspillet for 500 kr., så modtager du en odds bonus til en værdi af 250 kr., som vil være til rådighed lørdag den 6. Juni til Champions League finalen. Odds bonus på 250 kr. skal så gennemspilles 5 gange til minimum odds 1.50 indenfor 60 dage før den kan komme til udbetaling.
 

Odds bonus til Champions League finalen

Til sæsonens sidste kamp vil bookmakerne gøre en ekstra indsats for at sikre den maksimale spænding. Så når Juventus og Barcelona tørner sammen lørdag den 6. Juni på det Olympiske Stadion i Berlin, så kan du sikre dig et gratis spil eller en odds bonus til kampen.
 
I skrivende stund kan vi henvise til vores udvalg af velkomstbonusser, som bookmakerne tilbyder danske spillere, der ønsker at åbne en ny betting konto.

Om forfatteren

forrige artikel
Få 100 kr. Freebet til Superligaen
næste artikel
3 X Odds Bonus til live bets på French Open