nyheder

250 kr. Freebet til French Open

Betfair giver en ekstra odds bonus til spil på French Open 2015. Sæt et væddemål på vinderen af en kamp, og hvis dit valg vinder første sæt, men taber kampen, så får du din indsats retur. Nye kunder hos Betfair får oven i købet 1000 kr. i velkomstbonus.
 

Betfair Odds Bonus til French Open 2015
© Betfair

 
Betfairs freebet til French Open er kun for spiller, som har en Betfair konto. Hvis du er ny spiller, fra Danmark og over 18 år, så kan du, udover gratis spil på French Open, også gøre brug af en 1000 kr. freebet sign-up bonus.
 
Læs mere om Betfairs velkomstbonus her!
 

Sådan får du et gratis spil på French Open

Du sætter et væddemål inden kampstart på sætspil-markedet, og hvis dit valg vinder første sæt, men taber kampen, så får du din indsats retur som et freebet. Sætspil-markedet er den korrekte score af en kamp, altså om en spiller vinder f.eks. 3-1 i sæt. Den maksimale bonus er på 250 kr., og det er det første væddemål på en kamp, som er gældende for kampagnen.
 

Betfair udbetaler bonus som et freebet

Hvis man er så uheldig ikke at ramme på sit bet, og spilleren alligevel vinder første sæt, så får man sin indsats retur som et freebet. Denne Betfair freebet bonus udbetales som en token, der skal benyttes på én gang, indenfor 7 dage, og kun gevinsten af et freebet udbetales til ens konto.

Om forfatteren

forrige artikel
Bet 1 Get 1: Freebet til Premier League
næste artikel
Akkumulator Bonus til Tennis