nyheder

250 kr. gratis live bet til Bayern M. – Arsenal

Bookmakeren Bet365 er tilbage med sin populære in-play bonus. Til denne uges Champions League kan du spille for 250 kr. pre-match på Bayern München – Arsenal og få et tilsvarende 250 kr. gratis væddemål til live betting på Bayern – Arsenal.
 

Bet365 live betting bonus til Bayern München - Arsenal © Bet365

 
Onsdagens top-brag i Champions League mellem Bayern München og Arsenal vil være rigeligt med spænding til langt de fleste fodboldfans, men hvis du har planner om at sætte et bet på kampen, så vil Bet365 være et rigtig godt sted at føre det. Her kan du nemlig få en gratis odds bonus til live odds på Bayern München – Arsenal.
 

Bet365 live odds tilbud

Bet365 forkæler endnu engang fodbold og odds fans med et gratis live bet til Champions League. Alt hvad du skal gøre er at spille på kampen inden kick-off, og så placerer du også et væddemål live på Bayern München – Arsenal, og hvis dit første live bet på kampen fejler, så tilbagebetaler Bet365 din indsats svarende til værdien af det største pre-match bet du placerede, dog maks. 250 kr. Læs herunder hvordan du kvalificerer dig til bonussen fra Bet365.
 
Sådan får du Bet365’s live betting tilbud

  1. Log-in på din Bet365 konto
  2. Spil pre-match på Bayern München – Arsenal
  3. Dit første live bet på kampen er nu gratis

Læg mærke til:

  • Bonussen gælder kun på første live væddemål.
  • Værdien af betting bonussen svarer til dit før-kamp væddemål – dog max 250 kr.
  • Du skal have en Bet365 konto for at deltage.

1000 kr. i velkomstbonus til nye kunder

Hvis du endnu ikke har en betting konto hos Bet365 kan du også gøre brug af en gavmild 1000 kr. tilmeldingsbonus. Nye kunder, som er over 18, har bopæl i Danmark og åbner deres første Bet365 konto kan gøre brug af en 100 % indbetalingsbonus ved at benytte bonuskoden BetBonus ved sign-up. Læs mere om Bet365 velkomstbonus og få bonuskoden: BetBonus!

Om forfatteren

forrige artikel
NordicBet Champions League Quiz: Vind 40.000 kr.
næste artikel
Få 300 % sign-up bonus hos Betfair