nyheder

250 kr. live betting bonus til Man U. – Man C.

Topopgør i Premier League mellem nummer 1 og 3, intenst lokalbrag i Manchester og det måske største rivalopgør i nyere tid. Som om disse tre grunde ikke var nok til at tænde for fjernsynet søndag kl. 15.05 og se Manchester United – Manchester City, så smider bookmakeren Bet365 et gratis 250 kr. freebet oven i til live betting på kampen.
 

Bet365 live freebet til Manchester United - Manchester City
© Bet365

 
Hvis du har planer om at gøre søndag eftermiddag en smule mere spændende med et bet på Manchester United – Manchester City, så er Bet365 en god bookmaker at sætte din Premier League væddemål hos. Du kan nemlig gøre brug af en gavmild live betting bonus til Manchester Derbyet. Desuden kan du få op til 1000 kr. i velkomstbonus, hvis du er ny kunde – læs mere herom nederst i artiklen.
 

Bet 250 kr. & få 250 kr. freebet til United – City

Bet365’s odds bonus til Manchester United – Manchester City er ganske simpel. Du skal blot placerer et væddemål inden kampstart, og så får du et gratis live odds af tilsvarende værdi. Bet365’s live odds bonus er dog på maks. 250 kr.
 
Det vil sige at hvis du spiller for 250 kr. på et hvilket som helst betting marked inden kampstart, så vil det første live væddemål du sætter i løbet af kampen være risikofrit. Så hvis du vinder på dit live bet, så er alt godt og du modtager din gevinst som sædvanligt, men hvis du misser dit bet, så får du din indsats retur. Denne bonus gælder kun én gang per spiller.
 

1000 kr. i velkomstbonus hos Bet365

Hvis du er ny kunder hos Bet365, over 18 år gammel og har bopæl i Danmark, så kan du udover en freebet bonus også få en 1000 kr. indbetalingsbonus fra Bet365. Det kræver blot at du åbner en betting konto, og så fordobler Bet365 dit første indskud op til maks. 1000 kr.

Om forfatteren

forrige artikel
Få odds 5.00 på Manchester United eller City sejr
næste artikel
Kombi-bet bonus til WTA Finalen