3 x odds bonus til weekendens fodboldkampe

Vi har samlet de bedste odds bonusser fra de danske bookmaker, og giver dig her et overblik over weekendens odds tilbud. Er du kunde hos Sportingbet, NordicBet eller Scandic bookmakers, så er der en lille bonus at hente – hvis ikke, så er der en stor bonus at hente!
 

Scandic Bookmakers: 100 kr. Freebet på Barcelona – Atletico Madrid

Stig Tøfting og Scandic Bookmakers giver et freebet på op til 100 kr. hvis der scores mere end 2 mål i kampen mellem Barcelona og Atletico Madrid. Så hvis du er til den spanske La Liga, så tilmeld dig Scandic Bookmakers og få en Scandic Bookmakers velkomstbonus på 750 kr.. Er du allerede kunde, så læs mere om deres 100 kr. freebet til weekendens topopgør i spansk fodbold.
 

Scandic Bookmakers freebet
© Scandic Bookmakers freebet

 

NordicBet: 500 kr. gratis væddemål på Chelsea – Newcastle

NordicBet genoptager deres Second Chance odds bonus kampagne i 2015 med et gratis væddemål på weekendens Premier League kamp imellem Chelsea og Newcastle. Det gratis væddemål på weekendens kamp udløses dog kun hvis Newcastle scorer. For at deltage skal du dog være NordicBet kunde, og til nye kunder giver NordicBet en 1000 kr. velkomstbonus. Du kan læse nærmere om NordicBets gratis væddemål til weekendens kampe her!
 

NordicBet odds bonus til weekenden
© NordicBet

 

Sportingbet: 250 kr. odds bonus på Manchester United sejr

Sportingbet booster din odds kupon med en procentvis bonus, hvis Manchester United vinder weekendens kamp over Southampton. For at deltage skal du have en Sportingbet konto, og det giver de en odds bonus på 750 kr. for. Sportingbets weekend odds bonus gælder for vindende odds kuponer på fire til seks kampe og er på max 250 kr. – se mere om Sportingbets weekend bonus her.
 

Odds bonus på Man U sejr
© Sportingbet

 
Få overblik over alle danske odds bonusser her. God weekend og held og lykke på oddset!

Om forfatteren

forrige artikel
500 kr. gratis væddemål - hvis Newcastle scorer imod Chelsea!
næste artikel
Sidste chance: Få 750 kr. i velkomstbonus hos Sportingbet