3 x Bonus til Copa America

Med Danmarks sejr over Serbien er der dømt sommerferie for fodbold Europa. I Sydamerika er de dog kun lige startet med Copa America, og på bonus-betting.dk har vi gennemsøgt de danske bookmakere og fundet 3 stærke odds bonusser til væddemål på Copa America 2015.
 

Unibet Copa America Odds Bonus
© Unibet

 
Næste gang vi skal nyde Barcelonas angrebstrio Messi, Neymar og Suarez stiller de op for deres respektive landshold til Copa America 2015, og mon ikke trioen, som tilsammen scorede mere end 120 mål for Barcelona, vil leverer spektakulær underholdning. Men hvem trækker det længste strå for landsholdet? Spil med på oddset her, og få en ekstra bonus til odds på Copa America 2015.
 

Unibet Copa America Bonus

Spil minimum 75 kr. på 5 forskellige kampe til Copa America, og til minimum odds 1.40, så er du berettiget til en odds bonus i form af et 400 kr. freebet til finalen i Copa America. Unibets odds bonus kommer med den fordel, at man kan live streame Copa America kampene online, hvis man har en Unibet-konto. Nye kunder får op til 1500 kr. i velkomstbonus.
 
Læs mere om Unibet Copa America Bonus
 

Betsafe Bonus til Copa America
© Betsafe

 

Betsafe Topscore Bonus

Hvis du er kunde hos Betsafe, så kan du få en ekstra bonus, hvis du sætter et væddemål på topscoren til Copa America. Hver gang dit valg scorer et mål, får du 20 kr. i odds bonus. For at få Betsafes odds bonus skal du første sætte et bet på 200 kr. på, hvem du tror bliver topscoren til Copa America 2015.
 
Læs mere om Betsafe Topscore Bonus
 

Scandic Bookmaker Cup-bonus

Den skandinaviske bookmaker Scandic Bookmaker giver en ugentlig bonus til spil på Copa America. For at få fingrene i disse specielle tilbud skal du dog være kunde og have en Scandic Bookmakers betting-konto. Ved sign-up får du 750 kr. i velkomstbonus.
 
Læs mere om Scandic Bookmakers Velkomstbonus

forrige artikel
Topscore Bonus til Copa America
næste artikel
U21 EM Bonus på 250 kr.