3 x Odds Bonus til Champions League

Champions League ruller igen over skærmen, og der er et par topkampe på TV-tapetet i denne runde. Vi har samlet 3 odds bonusser, som du kan bruge for at gøre dine spil på oddset en tand mere spændende – og ikke mindst indbringende. Champions League er guf for de danske bookmakere, og vi giver derfor et overblik over rundens CHL odds bonusser.
 

NordicBet odds bonus
© NordicBet Champions League Freebet

 

2 x freebet fra NordicBet

Tirsdag byder på en stor mundfuld for Ajax-danskerne, som skal en tur til Nou Camp og møde Barcelona. Hvis du tror på at en dansker får den i kassen, så giver NordicBet et freebet. Bonusinfo: indtil nu er det kun danskere der har scoret for Ajax i Champions League – Lasse Schöne og Lucas Andersen. NordicBets andet freebet i denne rundes Champions League udløses med en Liverpool sejr over Real Madrid i onsdagens topkamp. Læs mere om Champions League bonussen eller meld dig til og få op til 1000 kr. NordicBet velkomstbonus.
 

Unibet kombi odds bonus
© Unibet Champions League Odds Konkurrence

 

Unibet sender den vildeste odds kupon til CHL-finalen

Lav en odds kupon på Champions League eller Europa League kampe, og hvis du rammer de højeste samlede odds, så vinder du en tur til CHL-finalen. Der er også en kontant gevinst efter hver runde til spilleren med de højeste odds, så det er ekstra værdifuldt at ramme oddsene på outsideren. Hav øjnene åbne for de gode bets, og spil med i Unibets Champions League odds konkurrence. Hvis du endnu ikke er kunde, kan du også benytte en 1000 kr. Unibet velkomstbonus.
 

Bet365 belønner kombinations odds på Champions League

Ram en firlinger odds kupon og få 10 % oven i din odds gevist. Bet365 akkumulerer din gevinst fra en odds kupon ved spil på Resultat – Fuldtid kampe fra Champions League og de store europæiske ligaer. Se her hvordan du opnår en procentvis gevinst på din Bet365 odds kupon, og hvis du spiller via mobilen, så kan du også få en mobil odds bonus på op imod 500 kr.
 
Hvis ikke disse tre Champions Leauge odds bonusser kan bruges, så tjek vores odds bonus konfigurator, hvor du kan finde frem til en odds bonus, der passer til dine behov.

Om forfatteren

forrige artikel
BET365 - bonus på kombi odds til Champions League
næste artikel
25 % odds bonus på 5 fodboldkampe i weekenden