3 x Odds Bonus til Danmark – Serbien

Bookmakerne giver lidt ekstra i odds posen til Danmarks EM Kvalifikationskamp på lørdag imod Serbien. Hvis du har planner om at sætte et væddemål på kampen, så tjek her tre odds bonusser fra danske bookmakere, som gør spil på oddset en smule mere interessant!
 

Betsafe Drone konkurrence til Danmark - Serbien EM Kval!
© Betsafe

 

Velkomstbonus ved sign-up hos bookmakeren

For at benytte de tilbud, som bookmakerne Betsafe og Scandic Bookmakers har, så skal man være kunder og have en spillekonto. Hvis du allerede har det, så tjek tilbuddene til Danmark – Serbien herunder, ellers så kan du åbne en konto i dag og få en ekstra høj bonus i velkomstgave.
 
Læs mere om Betsafe 1000 kr. Velkomstbonus.
 
Læs mere om Scandic Bookmakers 750 kr. Velkomstbonus.
 

200 kr. freebet til Danmark – Serbien

Betsafe sætter et 200 kr. gratis spil på højkant til de spillere, som ønsker at sætte et væddemål på lørdagens kamp. Spil præcis 200 kr. pre-match på 1 X 2 og få din indsats retur, hvis dit bet fejler.
 
Se mere om Betsafe 200 kr. freebet til Danmark – Serbien.
 

Scandic Bookmakers Odds Bonus til Danmark - Serbien
© Scandic Bookmakers

 

25 % ekstra bonus – hvis Bendtner scorer

Scandic Bookmakers sætter en procentvis bonus oven i dine eventuelle odds gevinster. Få 25 % ekstra i gevinst, hvis dit bet holder hele vejen. Bonussen aktiveres dog kun, hvis Nicklas Bendtner scorer i kampen.
 
Læs mere om Scandic Bookmakers 25 % Odds Bonus.
 

Bet på Danmark – Serbien & vind en drone

Udover et gratis bet på 200 kr. til Danmark – Serbien, så afholder Betsafe også en odds konkurrence, hvor fem heldige spillere vinder en drone til en værdi af 2500 kr. Spil for 50 kr. og deltag i konkurrencen hos Betsafe.
 
Læs mere om Betsafe drone konkurrence

Om forfatteren

forrige artikel
200 kr. Gratis spil på Danmark – Serbien
næste artikel
400 kr. Freebet til Copa America Finalen!