3 X Odds Bonus til live bets på French Open

Vi går nu ind i anden uge af French Open, og bookmakerne udbyder massere af live odds og pre-match bets på tenniskampene i French Open. Du kan også benytte dig af en af de mange odds bonusser, såsom et freebet, triple forsikring og akkumulator bonus.
 
Vi har samlet bookmakernes bedste tilbud til French Open, så hvis du er på jagt efter et gratis spil eller en ekstra bonus, så tjek bookmakerne og French Open bonusser her.
 

Unibet Live Tennis Bonus
© Unibet

 

Unibet Live Tennis Betting Bonus

Unibet giver hvert femte live bet gratis. Spil for 4 x 50 kr. live på tennis til minimum odds 1.40, og så får du automatisk et gratis bet til en værdi af 50 kr. Hvis du er ny spiller hos Unibet kan du desuden få en velkomstbonus på 1500 kr.
 
Læs mere om Unibet Live Tennis Betting Bonus.
 

Spil på French Open hos Scandic Bookmakers
© Scandic Bookmakers

 

Scandic Bookmakers Triple Forsiking

Spil på tre kampe, og hvis du misser én kamp, så får du din indsats retur. Sådan lyder Scandic Bookmakers tilbud til tennis fans, der ønsker at oddse på French Open 2015. Scandic Bookmakers tilbyder desuden en 100 % velkomstbonus op til 750 kr.
 
Læs mere om Scandic Bookmakers Triple Forsikring.
 

Odds bonus til French Open 2015 hos Unibet
© Unibet

 

Unibet Live Betting Konkurrence

Udover at Unibet giver hvert femte live bet gratis, så afholder de også en odds konkurrence til live betting på French Open. For hver Euro (7.50 kr.) du tjener får du ét point i konkurrencen om at vinde en tur til Wimbledon. Nye kunder hos Unibet kan desuden få en eksklusiv 5000 kr. bonus, som kun er tilgængelig frem til den 6. Juni.
 
Læs mere om Unibet Live Betting Konkurrence til French Open.
 
På bonus-betting.dk holder vi løbende spillere opdateret med de bedste odds bonusser. Se for eksempel oversigten over aktuelle velkomstbonusser fra danske bookmakere.

Om forfatteren

forrige artikel
250 kr. Bonus til Champions League Finalen
næste artikel
200 kr. Freebet på Stanley Cup Finalen