3 X Odds Bonus til Weekendens Premier League

Landsholdspausen er forbi, og Premier League er tilbage på sporet med topkampen Arsenal – Manchester United. Hvis du føler trang til at sætte en mønt på weekendens Premier League kampe, så tjek har bonus-betting.dk samlet 3 odds bonusser, som kan sikre dig gevinst på oddset til weekendens kampe.

Vi har finkæmmet de danske bookmakere og fundet tre specielle odds bonusser, som er skræddersyet til denne weekends fodbold. Så hvis du endnu ikke har en konto hos NordicBet, Unibet eller Sportingbet, så sign op og få en gratis velkomstbonus. Du kan også tjekke bonus-bettings liste over samtlige odds bonusser og finde en bookmaker, der passer til dine behov.

NordicBet - Arsenal - Man U. odds bonus
© NordicBet

 

NordicBet: Gratis spil på Arsenal – Man Utd, hvis RVP scorer

NordicBet kører deres vanlige weekend odds bonus, som de kalder Second Chance. Den er ret simpel, og alt hvad du skal gøre er at sætte et bet på kampen på første målscorer, korrekt resultat (ex. 1-0), halvleg/fuldtid (ex. 1/X) eller stillingen efter 1. halvleg (ex. x). Hvis Robin Van Persie scorer første mål, så giver NordicBet din indsats tilbage – dog max 500 kr.

Læs mere om NordicBet freebet på Arsenal – Man U eller åben en konto og få NordicBet 1000 kr. velkomstbonus.

Unibet Champions League & Premier League odds Bonus
© Unibet

 

Unibet overtidsforsikring

Den nok største bookmaker på det danske marked giver odds entusiaster en livline, hvis deres bet fejler i overtiden. Spil på Champions League og Premier League kampe på på resultatet (korrekt score), halvleg/fuldtid, første målscorer eller sidste målscorer vil blive refunderet, hvis et af holdene scorer i 90+ minut. Og som lille fun fact kan det nævnes at Arsenal har 4 gange i denne Premier League sæson scoret i overtiden.

Læs mere om Unibet overtidsforsikring og sign op og få 1000 kr. velkomstbonus som ny Unibet kunde.

Sportingbet - odds bonus til weekenden
© Sportingbet

 

Sportingbet booster din weekend odds kupon

Weekendens sidste odds bonus kommer fra Sportingbet, og er en ekstra gevinst på en odds kupon med 4, 5 eller 6 kampe. Det kræver dog at Tottenham vinder søndagens udekamp imod Hull. Hvis Christian Eriksen og co. klarer den, så giver Sportingbet 25 % bonus på odds kupon med 4 kampe, 50 % på 5 kampe og 100 % bonus på 6 kampe. Der er dog visse vilkår forbundet, så som minimums indsats på 100 kr. maks bonus på 250 kr. og minimums odds per kamp skal være 1.50.

Læs mere om Sportingbets weekend booster til oddset eller åben en konto og få 750 kr. i velkomstbonus.

Om forfatteren

forrige artikel
Sportingbet weekend odds bonus
næste artikel
74- årige odds-entusiast Arne vinder DM i Tips