3 x odds bonus til weekendens sport

I denne uges 3 oplagte odds bonusser kigger vi imod Premier League topopgøret Chelsea – Manchester City, en lækker odds konkurrence til alle Manchester United fans og så skal I selvfølgelig heller ikke snydes for de bedste odds på Søndagens Super Bowl. Vi har samlet 3 lækre bonusser til dine spil på oddset i weekenden.
 

Scandic Bookmakers: Gratis spil på Chelsea – Manchester City

Lørdag aften gør det løs med et topopgør fra Premier League, og til kampen har Scandic Bookmakers og Stig Tøfting lovet at give pengene tilbage, hvis Chelsea ikke vinder kampen. De kører desuden en garanti på at udbetale for de bedste odds til samtlige Premier League kampe i Februar måned, så hvis ikke du er kunde, så sign op nu og få 750 kr. i odds bonus.
 

Betsafe-odds-konkurrence
© Betsafe

 

Betsafe: Vind VIP tur til Old Trafford

Hvis du er vil med Man United, så har du chancen for at deltage i Betsafes odds konkurrence om to VIP billetter til Old Trafford med fly og overnatning betalt til kampen i Sunderland d. 28. Februar. Alt hvad du skal gøre er at åbne en konto hos Betsafe, som desuden giver 1000 kr. i velkomstbonus, og så skal du spille en odds kupon men en Man U. kamp. Hver vindende kupon gælder som et lod.
 

Unibet-Super-Bowl-odds
© Unibet

 

Unibet garanterer bedste odds til Super Bowl

Søndag aften går det løs med verdens største en dags sportsevent, og til anledningen vil Unibet sikre at du får de bedste odds på en række markeder. Tjek nærmere om hvordan du får de bedste odds til Super Bowl, og hvis du endnu ikke er kunde, så kan du også få op til 1000 kr. i velkomstbonus.
 
God fornøjelse med weekendens sport og spil, og husk at vi har samlet alle odds bonusser fra danske bookmakere, hvis du vil danne dig et overblik over aktuelle tilbud!

Om forfatteren

forrige artikel
Scandic Bookmakers garanterer højeste odds på Premier League!
næste artikel
2 x odds bonus til Super Bowl