3 x odds bonus til weekendens sport

I denne uge har vi samlet tre stærke odds bonusser til weekendens Serie A, Premiere League & Australia Open i tennis. Vi guider dig også til et par interessante odds konkurrencer til Håndbold VM i Qatar. Så læs med her og få gratis væddemål og boost dine weekend odds på fodbold, tennis og vind massere af præmier til din spil på håndbold VM.
 

Unibet: Hvert 5. Livebet på Australia Open er gratis

Hvis du har planner om at følge med i tennis sæsonens første Grand Slam turnering, så sign-op hos Unibet og få en 1000 kr. velkomstbonus, og til weekendens tennis kan du placerer hvert femte live bet på Australia Open kvit og frit. Se mere om Unibets odds bonus til tennis.
 

Unibet Freebet: Australia Open 2015
 

Sportingbet: Boost din odds kupon

Hos Sportingbet kører man indtil 31. Januar en 750 kr. velkomstbonus, og til denne weekend en lidt mere specifik bonus booster på en odds kupon. Sportingbets bonus til weekenden aktiveres såfremt der scores over 2.5 mål i søndagens sene Serie A kamp mellem Fiorentina og Roma. Er det tilfældet, får du en procentvis bonus på din gevinstgivende odds kupon med fire kampe eller derover. Læs om Sportingbets weekend odds boost!
 

Sportingbet Weekend Odds Bonus
 

Scandic Bookmakers: Gratis bet på Liverpool – Bolton

Tøffes top tip til weekenden er at Liverpool vinder med 2 mål eller derover. Hvis det ikke er tilfældet, så refunderer Scandic Bookmakers din indsats på selvsamme væddemål – du får altså et gratis bet på kampen. Scandic Bookmakers giver desuden nye kunder en velkomstbonus på 750 kr. Læs evt. mere om Scandic Bookmakers gratis bet til weekenden!
 

Scandic Bookmakers - Tøffes Top Tip
 

2 x odds konkurrence til Håndbold VM

Hvis du er mere til håndboldslutrunden fra Qatar, så tjek og to odds konkurrencer fra Danske Spil og Unibet. I Danske Spils odds konkurrence har du muligheden for at vinde en to til Final Four turneringen i Köln, og hos Unibets håndbold odds konkurrence er der 40.000 kr. på højkant. Vi har også samlet tre velkomst bonusser, som er oplagte til odds på VM i Håndbold!
 
Vi har desuden en nem og overskuelig oversigt over alle de danske bookmakeres velkomstbonusser.

forrige artikel
Tøffe giver gratis bet på Liverpool – Bolton
næste artikel
Betsafe: Gratis spil på Chelsea – Liverpool (Capital One Cup)