4 x Odds Bonus på Champions League

NordicBet og Betsafe giver begge pengene tilbage på væddemål i denne rundes Champions League. Spil på Real Madrid – Liverpool og Ajax – Barcelona, og hvis resultaterne ikke flasker sig, så er der en livline at hente. Betsafe giver en 200 kr. odds bonus på Champions League og NordicBet betaler op imod 500 kr. tilbage på odds på de to kampe.
 

NordicBet CHL odds bonus
© NordicBet

 

Real Madrid – Liverpool odds bonus

Betsafe giver 200 kr. tilbage på alle spil på 200 kr. på Real Madrid – Liverpool. Det kræver dog at du spiller inden kampen på 1 X 2, og hvis dit spil ikke går hjem, så refunderer Betsafe dit indskud. Der er dog visse krav tilknyttet Betsafes freebet.
 
NordicBet holder sig ikke tilbage og udbyder ligeledes en odds bonus på Real Madrid – Liverpool. For at få fingre i NordicBets odds bonus kræver det, at Real Madrid vinder kampen med mere end 1 mål. De sidste fem kampe er endt med 2 mål eller mere til hovedstadsklubben, så chancen er der. Læs mere om NordicBets Champions League bonus.
 
For begge bookmakere kræver det at man er medlem. Betsafe giver en 1000 kr. odds bonus i velkomstgave og NordicBet følger trop med en 100 % velkomstbonus.
 

Betsafe CHL odds bonus
© Betsafe

 

Ajax – Barcelona odds bonus

Betsafes odds bonus er den samme som Real Madrid – Liverpool, og kræver blot at du spiller 200 kr. inden kampen på 1 X 2 i Ajax – Barcelona. Hvis ikke du vinder på dit bet, udbetaler Betsafe en 100 kr. odds bonus. Betsafes odds bonus skal dog gennemspilles hele 6 gange til odds 1.50 for at blive udbetalt eller tilmeld dig Betsafe og få 1000 kr. odds bonus.
 
NordicBets Champions League bonus på Ajax – Barcelona har derimod ingen gennemspilningskrav, men for at du kan få udbetalt op til 500 kr. på væddemål på kampen, så skal Ajax undgå et nederlag. Se mere om NordicBets Champions League odds bonus eller åben en konto hos NordicBet og modtag 100 % odds bonus hos NordicBet på dit første indskud.
 
Er du på jagt efter andre odds bonusser til Champions League, så tjek alle de aktuelle danske odds bonusser. Der vil med garanti være en odds bonus, som du endnu ikke har benyttet.

Om forfatteren

forrige artikel
NordicBet Odds bonus på Champions League
næste artikel
US style odds konkurrence til NFL, NBA og NHL