4 x Odds Bonus til Superligaen

Anden runde i Superligaen står for døren, og vi præsenterer her 4 odds bonusser fra de danske bookmaker, som er oplagte, hvis du har planer om at spille på Superligaen i weekenden den 24.7-27.7 2015. Vi har blandt andet specielle betting bonusser til både FCK og Brøndby’s kampe.
 
Sæsonstart er en god anledning til at prøve en ny bookmaker og dermed også få en velkomstbonus ved sign-up. Vi har lavet en guide til de bedste odds bonusser til sæsonstarten, og til at prøve kræfter med sin første spiludbyder eller en ny bookmaker.
 
Hvis det er betting på Superligaen du er vild med – så tjek disse fire bookmakeres odds bonusser til weekendens superligarunde.
 

NordicBet Superliga freebet

Hos NordicBet kan du i weekenden få et freebet på hele 300 kr. Du behøves kun at spille for 100 kr. for at kvalificere dig til bonussen. Tilmeld dig online, spil live eller pre-match på Superligaen, og så modtager et 300 kr. freebet. NordicBets odds bonus til Superligaen varer i de første tre runder, så du kan i alt modtage 900 kr. i odds bonus fra NordicBet.
 

NordicBet odds bonus til Superligaen - få 900 kr. i freebets! © NordicBet

 

Scandic Bookmakers: 50 % på Brøndby – OB

Der er tre gode grunde til at spille hos Scandic Bookmakers denne weekend. For det første garanterer Scandic Bookmakers det højeste odds på Superligaen, og tilbagebetaler differencen ift. den bookmaker, som havde det højeste odds på alle pre-match spil. Dernæst så giver de en gamild 50 % bonus til søndagens kampe mellem Brøndby og OB, hvis altså der bliver scoret i begge halvlege. Til sidst så giver de også speciel Scandic Bookmakers velkomstbonus på 750 kr. til nye spillere.
 

Unibet Superliga kombi bonus

Unibet tilbyder Superliga-fans en refundering af en firlinger, hvis blot du misser én kamp. Alle spil skal være sat på Superliga fodbold, odds kuponen skal have et samlet odds på 4.00 eller derover og så skal der spilles for minimum 100 kr. Er de betingelser opfyldt, så får du penge retur, hvis kun én kamp glipper. Unibet giver samtidig nye kunder markedets bedste odds bonus på 1500 kr.
 

Betfair Superliga Sign-up Bonus til Esbjerg - FCK
© Betfair

 

Betfair: Super odds på Esbjerg – FCK

Hos Betfair sportsbook kan man op til søndagens kamp mellem Esbjerg og FCK gøre brug af en velkomstbonus, der bosster oddset på de to hold. Hvis du åbner en konto hos Betfair får du odds 9.00 på Esbjerg sejr eller odds 6.00 på FCK sejr samt muligheden for at få 1000 kr. i freebet bonus. Betfairs Superliga bonus er en velkomstbonus, hvor man først skal åbne sin konto for at komme i betragtning, men derfra er der massere af muligheder for at spille på Superligaen.
 
God betting til weekendens Superliga.

Om forfatteren

forrige artikel
Super odds: Esbjerg [9.00] – [6.00] FCK
næste artikel
888sport på vej med en odds bonus?