nyheder

400 kr. Cashback Bonus på El Clasico

Unibet giver en speciel odds bonus til faste kunder, hvis der dømmes et straffespark i El Clasico mellem Barcelona og Real Madrid på søndag den 22. marts. Der er dømt fem straffe i de sidste syv El Clasico, så det er ikke umuligt at du kan få 400 kr. odds bonus til kampen.
 

Unibet Classico Bonus
© Unibet

 
Unibets Cashback bonus til Barcelona – Real Madrid er forbeholdt eksisterende kunder, så hvis du endnu ikke har en Unibet-konto, så sign-up i dag og få 1000 kr. i velkomstbonus.
 

400 kr. odds bonus til El Clasico

Unibet refunderer op til 400 kr. på bets indenfor følgende væddemål:

  • Korrekt resultat
  • Halvleg/fuldtid
  • Første/sidste målscorer

Hvis dit pre-match bet på én af følgende markeder ikke går hjem, så giver Unibet dig penge tilbage, såfremt der dømmes et straffespark i kampen. Unibets odds bonus gælder kun op til 400 kr., og spil med en højere indsats gælder derfor ikke med i denne kampagne.
 
Find de gode odds på Barcelona – Real Madrid, og få Unibet’s El Classico Odds Bonus!
 

Barcelona - Real Madrid odds
© Unibet

 

Stjernekrig på Nou Camp

Ronaldo vs. Messi, Neymar imod Bale og Benzema overfor Suarez. Perlerækken af stjernespillere ses næppe tydeligere end i opgørene mellem Barcelona og Real Madrid, og når der søndag den 22. Marts endnu engang fløjtes til start i El Clasico, så vil der være massere af spændende dueller og ikke mindst stjerner at holde øje med.
 
Kampene mellem de to arvefjender har været garanti for intensitet, fight og spektakulære mål, og senest også massere af straffespark. Så hvis du vil gøre brug af Unibets odds bonus, så er der ifølge statistikken en god chance for at Pepe, Pique, Ramos eller en af de andre forsvarsspillere tvinges til at hive i nødbremsen. I fem ud af de seneste syv kampe mellem Barcelona og Real Madrid er der således blevet dømt et straffespark.
 
Unibet går all in på El Clasico – få overblik over alle Unibet El Clasico odds bonusser!

forrige artikel
Betfair præsenterer: DM i Strategisk Betting
næste artikel
Super Søndag med Super Odds