nyheder

400 kr. Odds Bonus til US OPEN

Årets sidste Grand Slam turnering i Tennis står for døren og mandag den 31. August starter US Open i New York. Bookmakeren Unibet giver en ekstra odds bonus, i form af pengene tilbage på vinder bets, hvis altså Roger Federer vinder US Open.
 

Unibet US OPEN Bonus til oddset
© Unibet

 

Unibet 1500 kr. velkomstbonus

For at sætte dine tennis bets hos Unibet skal du selvsagt være kunde hos Unibet. Hvis du endnu ikke har åbnet en Unibet konto, så er der gode nyheder i vente. Du kan nemlig få op til 1500 kr. i sign-up bonus, hvis du åbner din første betting konto. Unibet velkomstbonus er en såkaldt indbetalingsbonus, hvor bookmakeren giver en 100 % bonus på første indbetaling.
 
Læs mere om Unibet velkomstbonus her.

US Open Bonus

For at få Unibets Cashback bonus på tennis, så skal du blot spille på vinderen af US Open 2015 herresingle, og hvis dit bet fejler og Roger Federer vinder turneringen, så får du din indsats retur som en odds bonus. Odds bonussen gælder kun på bets på herresingle, bets skal være sat inden turneringstart mandag den 31. August og den maksimale tilbagebetalings bonus er på 400 kr. Hvis du foretrækker at spille live på US Open – så har Unibet også en fantastisk live betting bonus til US Open 2015. Læs mere om Unibet live odds bonus til US Open 2015.

Massere af US OPEN Bets hos Unibet

Unibet har lagt sig i selen for at leverer en fantastisk betting oplevelse til danske odds spillere, som ønsker at sætte et væddemål på US Open. Herunder er et lille udsnit af hvad Unibet har at byde af bets og underholdning:

  • Live streaming på Unibet TV.
  • Exclusive point-by-point live spil.
  • Spil på vinderen af et parti selv ved stillingen 40-30.
  • Live odds på alle single kampe.
  • Højeste tilbagebetaling pre-match og live.

Hvis det er odds bonusser du er på udkig efter, så tjek vores bookmaker bonus sammenligning-side, hvor vi har samlet alle de gode tilbud fra danske bookmakere.

Om forfatteren

forrige artikel
Odds 5.00 på FCK sejr over OB
næste artikel
Freebet bonus til US OPEN