5 Odds Bonusser til French Open 2015

Vi varmer op til French Open med en håndfuld af de bedste odds bonusser fra alle de danske bookmakere. Hvis du har planer om at spille på oddset til French Open, så tjek disse bookmakere, og hvis du åbner en konto, hos en ny bookmaker venter der oven i købet en klækkelig velkomstbonus.
 

Unibet: 400 kr. freebet på vinderen af damesingle

Unibet er overbevist om at Maria Sharapova vinder French Open igen i år. Hvis det er tilfældet, og du har spillet – inden turneringens begyndelse – på vinderen af damesingle, så får du op til 400 kr. retur. Unibet giver frem til 6. Juni en eksklusiv odds bonus på 5000 kr.
 
Læs mere om Unibets French Open Bonus.
 

Unibet Live Tennis Bonus
© Unibet

 

Betsafe: Få en bonus til hver kamp

Sæt et spil på vinderen af French Open, og for hver kamp han eller hun vinder, modtager du 25 kr. Det kan vise sig at være en ganske indbringende odds bonus – og for nye kunder, venter der desuden 1000 kr. i velkomstbonus.
 
Læs mere om Betsafe French Open Bonus.
 

Betfair: 250 kr. freebet til tennis

Hos Betfair kan du spille på vinderen af en kamp, og hvis den person taber, men samtidig vinder første sæt, så modtager du et freebet på en værdi tilsvarende indskuddet, dog op til 250 kr. Kun spil på sætspil-markedet tæller med. Et 1000 kr. freebet venter nye kunder!
 
Læs her om Betfairs French Open Bonus.
 

Odds bonus til French Open 2015 hos Unibet
© Unibet

 

Unibet: Få hvert 5. Live Bet Gratis

Udover en bonus på vinder-spil, som kan ses ovenfor, så giver Unibet også deres kunder hvert femte live spil gratis. Spil 4 x 50 kr. live på odds over 1.40, og få det femte live bet gratis. Hos Unibet kan nye kunder vælge imellem en 5000 kr. velkomstbonus eller 1500 kr. i sign-up bonus.
 
Læs om Unibet French Open Live Bonus.
 

Bet365: Akkumulator bonus

Bet365 giver en attraktiv bonus til kombinationsspil på tennis. Spil på to eller flere kampe til French Open, og få en procentvis gevinst. Den højeste gevinst på en tennis-kupon er 50 %. Bet365 giver desuden nye kunder en velkomstbonus på 1000 kr.
 
Læs nærmere om Bet365 French Open Bonus.

Om forfatteren

forrige artikel
Gratis Live Bet på French Open
næste artikel
100 kr. freebet på FCM – Brøndby