5 x Gratis Odds Bonusser til Weekendens Sport

Weekenden er springfyldt med god sport og top underholdning. Vi har samlet 5 af de bedste gratis væddemål, som bookmakerne har strikket sammen til dig. El Classico, Man. U. – Chelsea og WTA-finalerne med Wozniacki i topform. Udbuddet af top sport er stort i weekenden, og vi har samlet 5 odds bonusser til at gøre din sportsweekend til en indbringende affære.

Så hvis du har en konto hos Betfair, NordicBet eller Sportingbet, så er disse odds bonusser lige noget for dig. Hvis du ikke er kunde, så skal du først åbne en konto, og det giver også en odds bonus. Betfair giver 1000 kr. freebet, NordicBet 100 % sign-up bonus og Sportingbet kvitterer din tilmelding med en 750 kr. odds bonus.

NordicBet - Real Madrid - Barcelona bonus
©NordicBet

 

Odds Bonus 1: Freebet på Real Madrid – Barcelona – NordicBet

Hvis stemningen koger over i El Classico og dommeren tvinges til at trække det røde kort, så giver NordicBet pengene retur på dit spil på kampen. Så hvis du tror det kan blive til en infight imellem Katalanerne fra Barcelona og hovedstadsaristokraterne fra Madrid, så kan du få op imod 500 kr. retur på bets på Real – Barca. Se mere om hvad denne odds bonus indebærer og sign-up hos NordicBet.

Sportingbet tennis bonus
©SportingBet

 

Odds Bonus 2: Triple forsikring på tennis – SportingBet

Wozniacki har hidtil gjort det over al forventning, og har allerede sikret sig en semifinaleplads i WTA-finalerne i Singapore. Men hvis du sætter tre bets på tennis, og kun to af dem går hjem, så kaster Sportingbet en redningskrans og giver pengene retur som en odds bonus – læs mere om Sportingbets tennis odds bonus og åben en konto hos SportingBet.

Betfair odd bonus
©Betfair

 

Odds Bonus 3: Pengene retur på odds kupon med 5 kampe – Betfair

Betfairs sportsbook er ny på markedet, men her er et tilbud, som giver anledning til at afprøve den. Betfair giver frit valg på alle fodboldkampe, og hvis du placerer 5 kampe på én kupon, og kun 4 går hjem, så giver de et freebet på op til 250 kr. – Læs nærmere om Betfairs freebet og tilmeld dig Betfairs sportsbook.

NordicBet - Man. U - Chelsea odds bonus
©NordicBet

 

Odds Bonus 4: Både Manchester United og Chelsea scorer – NordicBet

Man Uni. har som bekendt en slagkraftig offensiv med spillere som Falcao, di Maria og van Persie (Rooney er i karantæne), men defensiven ligner mest af alt noget fra bunden af Serie 4. Chelsea har derimod topscorer Diego Costa klar, og hvis du tror på at begge hold scorer, så giver NordicBet pengene retur på bets på Manchester United – Chelsea. Læs mere om NordicBet odds bonus og tilmeld dig hos NordicBet.

Betfair - freebe femlinger
©Betfair

 

Odds Bonus 5: ’Begge-hold-scorer’ freebet – Betfair

Weekendens sidste odds bonus er fra Betfair. De giver et freebet, såfremt du spiller en kupon på 4 kampe på at begge hold scorer, og ét af disse væddemål ikke går hjem. Det er basalt set en 3 ud af 4 garanti, som kan benyttes på alle fodboldkampe på væddemål på at begge hold scorer. Læs mere om Betfairs freebet og åben en konto hos Betfair Sportsbook.

Hvis disse fem odds bonusser ikke lige sagde dig noget, eller du er interesseret i andre danske bookmakeres odds bonusser, så tjek bonus-bettings odds konfigurator, hvor du med tre nemme klik finder frem til en odds bonus, der passer dine behov.

Om forfatteren

forrige artikel
Betfair: 2 x freebet til weekendens fodbold
næste artikel
Vind en tur til Man U - Liverpool med Tøfting og Scandic Bookmakers