nyheder

500 kr. Champions League Freebet

Champions League finalen mellem Juventus og Barcelona sætter et sidste punktum for sæsonen. Hvis du har planer om at spille på oddset til Champions League finalen, så giver bookmakeren NordicBet en ekstra bonus på et 500 kr. freebet ved odds på kampen.
 

NordicBet Champions League 2014/15 Freebet!
© NordicBet

 

NordicBet 1000 kr. velkomstbonus

NordicBets gratis bet på 500 kr. til Champions League er kun for spillere, som har en NordicBet-konto. Hvis du endnu ikke er kunde, så kan du benytte dig af NordicBets sign-up tilbud, som er en 100 % bonus på ens første indskud. Du skal være over 18 år, fra Danmark og åbne din første NordicBet konto, så kan du modtage op til 1000 kr. i velkomstbonus.
 
Læs mere om NordicBet Bonus på 1000 kr.
 

500 kr. Gratis spil på CHL-Finalen

For at få NordicBets freebet på 500 kr. til Champions League finalen skal du først og fremmest tilmelde dig kampagnen på deres hjemmeside. Herefter skal du sætte et væddemål pre-match på 1X2-markedet. Indsatsen skal være på præcis 500 kr., og hvis du misser dit spil, så udbetaler NordicBet – indenfor 72 timer – et tilsvarende beløb som en NordicBet odds bonus.
 
Hvis du taber dit væddemål, og NordicBet refunderer din indsats på 500 kr., så skal dette beløb gennemspilles 6 x til odds 1.80 eller derover indenfor 60 dage før du kan få udbetalt din NordicBet bonus.
 
Besøg NordicBet og sign-up her!
 

Finalebrag i Berlin

Champions League Finalen mellem Juventus og Barcelona spilles på det Olympiske Stadion i Berlin lørdag den 6. Juni kl. 20.45. Det bliver en kamp imellem den italienske defensive organisation, som står overfor verdens pt. farligste angrebstrio i Neymar, Messi og Suarez, som tilsammen har scoret 120 mål i hele 2014/15 sæsonen. Da både Juventus og Barcelona har vundet deres hjemlige ligaer samt pokal turneringer, så kan vinderen af Champions League finalen 2014/15 lade sig hylde som vinderen af The Triple!

Om forfatteren

forrige artikel
200 kr. freebet på NBA Finalen
næste artikel
2 x Unibet Bonus til NBA Finalen