nyheder

Vind 750.000 DKK i kontanter hos bwin.dk – tilmed idag spil direkte

I denne uge giver bwin igen chancen for at vinde stor! Fantastiske Predictor tilbud er tilbage og du har chancen for at vinde hele 750.000 DKK in kontanter! Det er næsten utroligt, det eneste du skal gøre at gætte rigtig på to udvalgte kampe i denne weekend. I denne uge er det kampene Hertha BSC Berlin mod FC Bayern München fra tyske Bundesliga og Real Madrid mod Espanyol Barcelona fra spanske La Liga.. Hos bwin kan du denne weekend score helt op til 750.000 DKK ekstra i kontanter hvis du gætter rigtigt på de to nævnte kampe.

Vi har tidligere allerede introduceret til bwin Predictor og er stadig vil med tilbuddet. Du har uden store indsats chancen for at vinde 750.000 DKK hver eneste uge.

Bwin Predictor tilbud
© Bwin

Gæt rigtig og scor kassen

I denne uge lægger bwin igen op til muligheden for at score 750.000 DKK hvis du blot gætter rigtigt i hvilket minut der bliver scoret for første gang i de to nævnte top fodbold kampe. Du skal gætte rigtige minut af det første mål i ét samlet gæt og har dermed chancen for at vinde stort. Hvis du gætter korrekt er du med i puljen og har mulighed for at score den helt store gevinst på fantastiske 750.000 DKK.

For deltage er der er ikke mange ting der skal opfyldes. I første trin skal du selvfølgelig har oprettet bruger hos bwin. Hvis du Ikke allerede har oprettet konto hos bwin kan vi anbefale at tilmelde dig via vores hjemmeside. Du kan dermed gavne af en fantastisk bwin velkomstbonus på op til 1000 DKK. Er du ikke sikkert hvilken bookmaker der passer bedst til dig se nærmere på vores side hvor vi sammenligner alle store bookmaker. Find den bookmaker der passer bedst til dig her på vores side.

Efter du har eller hvis i forvejen allerede har haft bruger er det meget nemt at deltage. Det eneste du skal gøre er at afgive dit bud på kampagnesiden med dit gæt på det korrekte minut det første mål.

Efter du har eller hvis i forvejen allerede har haft bruger er det meget nemt at deltage. Det eneste du skal gøre er at afgive dit bud på kampagnesiden med dit gæt på det korrekte minut det første mål.

Øg chancen og kom tættere på puljen

Du har endda mulighed for at få flere gæt. Du skal først benytte det første gæt, som er gratis, som svarer som en tilmelding til kampagnen. Dernæst har du mulighed for tjene flere gæt for hver 75 DKK der omsættes på sportsbook til et minimumsodds af 1.70. Spiller du for 750 DKK vil du optjene 10 gæt osv. Spil kan placeres på hvilken som helst sport, hvilket som helst marked og hvilken som helst dag, men du vil kun modtage dine gæt dagen efter dine spil er afgjort. Dine gæt vil automatisk blive opført og kan findes under kampagnesiden. Du kan maks. optjene 100 ekstra gæt per dag. Tag chancen!

Bwin velkomstbonus

Kom godt i gang med at spille hos bwin.dk med gode odds og masser af lækre tilbud. Opret en konto ved idag og få mest muligt ud af oplevelsen med en velkomstbonus på op til 1000 DKK. Bwin.dk overfør en 100% startbonus på op til 1000 DKK til alle nye bruger. Opret dig i dag og sikrer dig velkomstbonus hos bwin.dk.

forrige artikel
Forhøjedes odds hos betfair - Europa League FC København
næste artikel
Spil hos betsafe og få 200 DKK live safe bet hver uge