nyheder

750.000 DKK i kontanter hos bwin.dk

Denne uge vender bwin tilbage til deres fantastiske Predictor tilbud! Gæt på kampene Liverpool mod Arsenal fra engelske Premier League og Hannover 96 mod Schalke 04 fra tyske Bundesliga. Hos bwin kan du denne weekend score helt op til 750.000 DKK ekstra i kontanter hvis du gætter rigtigt. Vi har tidligere allerede introduceret til bwin Predictor hvor du har mulighed for at vinde 750.000 DKK hver uge.

Bwin Predictor
© Bwin

750.000 DKK i denne uge hos bwin

I denne uge har du mulighed for igen at score 750.000 DKK hvis du blot gætter rigtigt i hvilket minut der bliver scoret for første gang i de to nævnte top fodbold kampe. Hvis du gætter korrekt er du med i puljen og har mulighed for at score den helt store gevinst på fantastiske 750.000 DKK.

For deltage er der er ikke mange ting der skal opfyldes. I første trin skal du selvfølgelig har oprettet bruger hos bwin. Hvis du Ikke allerede har oprettet konto hos bwin kan vi anbefale at tilmelde dig via vores hjemmeside. Du kan dermed gavne af en fantastisk bwin velkomstbonus på op til 1000 DKK. Er du ikke sikkert hvilken bookmaker der passer bedst til dig se nærmere på vores side hvor vi sammenligner alle store bookmaker. Find den bookmaker der passer bedst til dig her på vores betting sammenligning.

Efter du har eller hvis i forvejen allerede har haft bruger er det meget nemt at deltage. Det eneste du skal gøre er at afgive dit bud på kampagnesiden med dit gæt på det korrekte minut det første mål.

Flere gæt – flere muligheder

Ønsker du at få flere gæt skal du først benytte det første gæt, som er gratis, som svarer som en tilmelding til kampagnen. Dernæst vil du kunne tjene flere gæt for hver 75 DKK der omsættes på sportsbook til et minimumsodds af 1.70. Spiller du for 750 DKK vil du optjene 10 gæt. Spil kan placeres på hvilken som helst sport, hvilket som helst marked og hvilken som helst dag, men du vil kun modtage dine gæt dagen efter dine spil er afgjort. Dine gæt vil automatisk blive opført og kan findes under kampagnesiden. Du kan maks. optjene 100 ekstra gæt per dag.

Bwin velkomstbonus

Kom godt i gang med at spille hos bwin.dk med gode odds og masser af lækre tilbud. Opret en konto ved idag og få mest muligt ud af oplevelsen med en velkomstbonus på op til 1000 DKK. Bwin.dk overfør en 100% startbonus på op til 1000 DKK til alle nye bruger. Opret dig i dag og sikrer dig velkomstbonus hos bwin.dk.

forrige artikel
Forhøjede odds for Mayweather vs. McGregor hos Betsafe!
næste artikel
US Open hos bet365 - få 50% oveni