nyheder

Ramt 8 rigtige og vind 1.000 kr. – hver uge

Kan du ramme otte europæiske fodboldkampe rigtigt? Hvis du kan, så kan du vinde 1.000 kr. hver uge.
 
Glem alt om den gamle tilgang med at ramme 12-13 rigtige, for at du kan vinde et lille beløb. I dag er det nok, at du blot rammer otte kampe rigtige, for at du scorer en gevinst.
 
Hvis du kan ramme otte kampe lige på i en klassisk 1-X-2, så kan du vinde 1.000 kr. hver uge – helt uden det koster dig noget. Der er nemlig tale om en odds bonus uden indbetaling, når 888Sport fyrer op for kampagnen ”8 Skarpe”.
 

888Sport 8 skarpe odds bonus
© 888Sport

 

Sådan rammer du de 8 skarpe

For at deltage i kampen om de 1.000 kr., skal du være skarp på otte europæiske fodboldkampe. Du kan tilmelde dig konkurrencen via linket herunder.
 
Når du har tilmeldt dig, får du adgang til at deltage i quizzen via et link i en e-mail, onlinebeskeder eller et banner på 888Sport.dk. Ja, mulighederne er mange, så det er faktisk kun din evne til at ramme ugens otte kampe rigtigt, der adskiller dig og de 1.000 kr., som du kan vinde i 888Sports ugentlige kampagne ”8 Skarpe”
 
Gætter du rigtigt i samtlige af ugens otte kampe, så vinder du 1.000 kr. Helt uden at du skal spille på dem med dine egne penge. Det er i den grad en odds bonus, der taler til de danske fodboldnørder, der vil blive sat på prøve, når det gælder om at ramme de otte kampe.
 

Kravet du ikke kommer uden om

Der er dog et ufravigeligt krav, som du ikke kommer uden om, hvis du hver uge skal have chancen for at vinde odds bonussen på 1.000 kr. Du skal nemlig have en 888Sport-bruger for at spille med om den kontante præmie og have foretaget mindst en indbetaling.
 
Det er dog hverken svært eller tager lang tid at få en 888Sport-spillekonto. Hvis du følger disse trin, så er du spilleklar i løbet af ingen tid – endda med en betting bonus på op til 500 kr.
 

  1. Klik dig ind på 888Sport via knappen herinder
  2. Klik på ”Tilmeld dig nu” og opret en 888-bruger
  3. Brug bonuskoden ”500BACK”
  4. Foretag din første indbetaling på minimum 100 kr.
  5. Få op til 500 kr. retur, hvis du taber på dit første bet

 
Dit første bet hos 888Sport skal være et single bet til minimum odds 1.50, for at du kvalificerer dig til at modtage free bettet i 888Sport velkomstbonus.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Vind vilde præmier med NordicBets Trustly-lotteri
næste artikel
ComeOn: Sådan får du en TBP på 100% på Superligaen