nyheder

Scor Live odds bonus hos 888Sport – Spil på EL kvalifikationen 2016!

I indeværende uge er der i den grad gang i den på den internationale fodboldscene – og der er rigeligt at glæde sig over, set med danske fodboldbriller idét hele fire danske hold fortsat har mulighed for, at kvalificere sig videre efter ugens kampe. Det sker sjældent, at så mange danske hold fortsat er med i spillet – og det gør det hele markant mere spændende for danske fodboldfans. Hos 888Sport kan du lige nu optjene flotte bonusser ved at spille live på for eksempel ugens Champions League og Europa League kvalifikations-kampe. Læs meget mere lige herunder!
 

faa ekstra live odds bonus hos 888sport © 888Sport

 
Onsdag aften skal FC København som det første danske hold i aktion, når de på udebane møder rumænske Astra i årets Champions League kvalifikation. Skønt københavnerne for godt tre uger siden måtte lide den tort, at tabe i en træningskamp mod selvsamme Astra, så tror vi på, at de danske mestre nok skal kvalificere sig videre til play-off runden.
 

Zaglebie Vs SønderjyskE

Torsdag skal de tre øvrige danske hold så i aktion og vicemestrene fra SønderjyskE er første mandskab i aktion når de klokken 19.00 løber på banen til et udebaneopgør mod Zaglebie fra Polen. For danske fodboldelskere er dette hold et ret ubeskrevet blad, men ifølge flere bookmakere er det dog det polske hjemmebane-hold der regnes som favoritter. Vi er lodret uenige heri og tror på, at SønderjyskE allerede i første opgør vil score mål og sikre sig et godt udgangspunkt før næste uges returopgør. En sejr til SønderjyskE giver hos 888Sport flotte odds 4,00. Se iøvrigt de gode tilbud fra både 888Sport og de øvrige danske odds bookmakere i vores store odds bonus sammenligning!
 

Hertha Berlin Vs Brøndby

Brøndby skal klokken 20.15 på udebane møde stærke Hertha Berlin fra den tyske Bundesliga og her må vi nok være realistiske og sige, at Brøndby VIRKELIG skal spille over evne samtidig med, at de tyske værter skal have en decideret ”off-dag”, hvis de blå-gule fra vestegnen skal gøre sig forhåbninger om, at vinde dette opgør!
 

Videoton Vs FC Midtjylland

Som rosinen i pølseenden skal FC Midtjylland klokken 20.30 gøre deres bedste for, at sikre sig et godt udgangspunkt. Holdet møder på udebane Videoton fra Ungarn. Dette opgør er på papiret det eneste hvor det danske hold af bookmakerne regnes som favoritter og 888Sport tilbyder ikke uefne odds 2,40 på en sejr til midtjyderne.
 
Hos 888Sport kan det virkelig betale sig, at placere live bets på disse og andre kampe. Du kan nemlig optjene bonus hver eneste dag når blot du placerer live bets af 100 kr. eller mere til minimum odds 1,50. Altså hver ENESTE gang du har spillet for 100 kr. vil du optjene en bonus på 5 kr. som bliver sat ind på din spille konto.
 

Sådan får du din live odds bonus:

  1. Opret dig som kunde hos 888Sport hvis du ikke allerede har en konto.
  2. Gå herefter ind under ”Kampagner” og herefter ”Alle kampagner på sport” og tilmeld dig denne kampagne.
  3. Herefter er du i gang med at optjene bonus hver gang du placerer et live bet af minimum odds 1,50 – og du kan modtage op til 100 kr. i bonus hver ENESTE dag!

 

Opret dig i dag med stor bonus!

888Sport er en seriøs udfordrer til titlen som Danmarks bedste odds bookmaker og de har i løbet af ganske kort tid markeret sig som en særdeles kompetent og serviceminded odds udbyder som ikke alene har et enormt udvalg af odds, men også en teknisk løsning som bare ”spiller”. Du kan desuden modtage den flotte 888Sport odds velkomstbonus på helt op til 1200 kr. første gang du indbetaler penge på din nye konto..
 
Held og lykke med din live odds hos 888Sport!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Betfair optakt til ASTRA Vs FC KØBENHAVN
næste artikel
Bet365: Paradise Amalie som ny statsminister?