nyheder

888sport.dk: Dobbelt op og 100% velkomsttilbud!

UEFA Champions League vender tilbage med et hav af rigtig fede kampe. Påskeweekenden er overstået og vi har stadig ikke nok af topfodbold! Ottendedelsfinaler venter og vi kan glæde os til seværdige kampe. Først og fremmest glæder vi os på kampene Juventus mod Real Madrid og Liverpool mod Manchester City. Begge kampe ser ud til at blive utrolige gode og alle fire hold er i stand til at gå hele vejen og vinde Champions League i år. I denne anledning har du hos 888sport.dk fantastisk mulighed for at score rigtig mange penge! Spil på Champions League og 888sport giver dobbelt op på dine gevinst og derudover 100% som 888sport velkomstbonus! Dette er ikke tit at du har mulighed for at kombinere to tilbud og dette er grunden til at vi vil se nærmere på denne 888sport bonus!
 

Dobbelt op og velkomstbonus 888sport.dk
© 888sport

 
Bookmakeren er kendt for at give rigtige gode tilbud til både nye og eksisterende kunder, i denne omgang gælder det dog alle nye kunder. Hvis du hellere vil sammenligne med de andre bookmaker på markedet kan vi anbefale at se på vores odds bonus side – her vil du få et grundigt overblik og efter kort tid lægge mærke til at 888sport.dk tæller de bedste!
 

 

Dobbelt op på Champions League!

Opret en konto hos 888sport.dk og sats op til 100 DKK på UEFA Champions League i den kommende uge i dit allerførste væddemål, så dobler 888sport din gevinst op med freebets. Et tilbud som virkelig kan anbefales om så om øger spændingen til disse fantastisk gode kampe! Spil på nævnte kamp eller spil på Barcelona mod Roma eller Bayern mod Sevilla. Blot du spiller dit allerførste væddemål på Champions League så giver 888sport dobbelt op! Spiller du f.eks. 100 DKK til odds 6.0 og vinder, så er din gevinst 500 kr. Det samme beløb får du oveni i freebets, så du samlet vinder for 1000kr. i kontanter og freebets.
 


© 888sport

 
Sådan gør du:

  • Åbn konto hos 888sport.dk
  • Spil på Champions League som dit første væddemål
  • Vind dobbelt på dit første spil

 
Som ny kunde kan du også fordoble dit første indskud med 888sports velkomstbonus, så snart du har spillet dit første indskud til minimum odds 1.5. Læs mere i næste afsnit.
 

Indbetal med kode og få velkomstbonus!

Som vi nævnte før kan du med dette tilbud få både dobbelt op og 100% velkomstbonus!Hvis du opretter dig som bruger har du mulighed for at modtage en eksklusiv velkomstbonus på op til 1000 DKK oveni nævnte tilbud om dobbelt gevinst. Opret dig som bruger på 888sport, indbetal med koden 100BONUS og modtag en 888sport velkomstbonus på 100% op til 1000 DKK. Det eneste du skal gøre er at oprette dig som bruger, foretage en indbetaling og spille dit indbetalingsbeløb på et væddemål med odds 1.5 eller mere. Hvad venter du på? Opret i dag og start med at spille hos 888sport.
 

forrige artikel
Betfair.dk: Påskesøndags odds bonus - BIF vs. AaB!
næste artikel
Topbrag på tirsdag! Odds tilbud - Juventus vs. Real!