nyheder

888sport.dk: Hvad sker der med dansk fodbold?

Der har nok ikke været mere omtale om det danske landshold end på nuværende tidspunkt. Den mest turbulente uge i dansk landsholdsfodbolds historie afsluttes med Danmarks første Nations League-kamp nogensinde mod Wales på søndag. Kampen vi ikke rigtig kan se frem mod spilles kl. 18.00 og vi håber at vi vil se de danske stjernespillere. Men om Eriksen, Schmeichel m.m. overhoved startet på Ceres Park i Aarhus er stadig usikkert.
 
I sidste uge gik Et landshold bestående af amatørspillere fra 2. division, Danmarksserien og futsal-landsholdet under ledelse af den vikarierende landstræner John “Faxe” Jensen på banen i Slovakiet som konsekvens af, at DBU og de danske landsholdsspillere, repræsenteret af Spillerforeningen, ikke kunne blive enige om en ny landsholdsaftale. På torsdag blev man så enig om en ny aftale og det ser ud som om det danske landhold stiller op med de bedste spiller i denne vigitig kamp mod Wales.
 
 

888sport Danmark vs. Wales bonus
© 888sport

 

Kan jeg få bonus til denne kamp?

Ja, det kan du. Der er endda i denne anledning tale om et rigtig godt tilbud som er eksklusivt til nye kunder. Du har mulighed for at få dobbelt gevinst og 888 velkomstbonus hvis blot du tilmelder dig 888sport.dk!
 

Hvad skal jeg gøre?

Opret en konto hos 888sport.dk og få en 100 % profitboost, så du kan vinde dobbelt når du spiller på nævnte landskamp mellem Danmark og Wales på søndag.
Spiller du for eksempel 100 kr. til odds 6 og vinder, så er din gevinst 500 kr., som 888sport fordobler til 1000 kr. Du får altså 1100 kr. retur. Et meget enkelt men lækkert betting bonus.
 


© 888sport

 

Kan jeg få velkomstbonus oveni?

Ja, du kan endda få velkomstbonus oveni! Er dette ikke smart? Som ny kunde får du fordoblet dit første indskud på op til 1000 DKK med 888sport velkomstbonus. Du modtager dine bonus penge med det samme du skal bare bruge bonus koden 100BONUS når du indbetaler første gang. Velkomstbonussen skal omsættes ti gange til mindst odds 1.5, før den kan udbetales.
 

forrige artikel
Betfair.dk: Spil på ManCity som nye kunde!
næste artikel
Betfair.dk: Nations League - England vs. Spanien