nyheder

888sport.dk: Bonuskode og super odds!

Yes, sir! Vi er i gang og ser frem mod en utrolig fodbold weekend. Ikke blot kun fodbold nerder verden rundt glæder sig men også de kendte bookmakere som f.eks. 888sport er i godt humør. Som ny kunde har du nemlig mulighed for at score dejlig 888sport velkomstbonus i denne weekend! Spil på ingen mindre end Manchester derby og få din odds bonus. På søndag spiller de to Manchester klubber mod hinanden og vi vil tage chancen og introducere til en rigtig dejlig bonus!
 

888sport Manchester derby bonus
© 888sport

 

Kan du huske sidste år?

Kampen er nok noget af det spændteste i denne sæson. Hvem kan ikke huske sidste år da City var tæt på at vinde mesterskabet i kampen mod United. I sidste sekund blev det til et nederlag og City måtte vende en uge længere for at kåre sig som engelsk mester. I denne omgang er situationen lignende. Hjemmeholdet, de lyseblå, er foran United med hele 9 point efter blot 11 runder i Premier League og hvis man blot ser på truppen og deres præstationer indtil da vil ikke mange regne med United. Men kan i huske sidste år? Situationen var lignende og United vandt på grund af Smallings mål. Kan dette gentages?
 

Super odds til alle nye spillere

Det er dog her og nu det tæller og hvis vi ser nærmere på udgangssituationen kan vi glæde os til et intenst derby mellem disse to storklubber. Hos 888sport har du som ny kunde mulighed for at score super odds på denne kamp. Derudover har du endda mulighed for at gavne af den velkendte 888sport velkomstbonus på op til 1000 DKK.
 
Som sagt gælder tilbuddet kun nye kunder og har du ikke allerede oprette dig selv som bruger hos 888sport.dk er du næsten tvunget til at gøre nu! Ønsker du yderligere informationer angående betting hos 888sport eller vil du bare se lidt mere til deres vilkår og krav se på vores bet bonus side der giver alle nyttige informationer.
 

Hvad går tilbuddet ud på?

888sport har i denne omgang valgt at give alle deres nye kunder super odds på denne nævnte kamp. Super odds er tilsvarende til forhøjede odds eller ekstra gevinst som vi kender fra andre bookmaker. I denne anledning er du som ny kunde endda i stand til at kombinere med en utrolig velkomstbonus på op til 1000 DKK. For at tage brug at dine super odds er der ikke meget der skal laves.

  • Opret konto hos 888sport.dk
  • Indebtal med koden 100BONUS!
  • Spil på kampen Manchester City vs. Manchester United som dit første væddemål
  • Scor din ekstra gevinst!

I første omgang lyder det ikke særlig unikt men hvis du ser på hvad du kan vinde er det næsten utroligt. Spiller du f.eks. på:

  • City: Spil for 50 DKK og modtag 300 DKK fremfor de alm. 68 DKK
  • United: Spil for 50 DKK og modtag 2550 DKK (!!!) fremfor de alm. 375 DKK

Det vil sige at du kan score en ufattelig høj bonus hvis du f.eks. satser på Manchester United. Få 2175 DKK som ekstra gevinst blot for at tage bruge af dette super odds tilbud fra 888sport.dk!
 

forrige artikel
Betfair.dk: Spil på sejr til Real Madrid!
næste artikel
Bundesliga topopgør med 888sport.dk!