nyheder

888sport.dk: Champions League – Tottenham vs. PSV

En ny uge er startet og vi ser frem mod fjerde spille runde i denne års UEFA Champions League gruppespil. I denne omgang vil se på en gruppe som især har overrasket. Der er selvfølgelig flere hvor vi ikke havde regnet med resultaterne men i vores redaktion er Tottenham og den gruppe B en absolut overraskelse. Englænderne som ligger nummer fire i den hjemmelige Premier League har ikke kunne få point på tavlen i Champions League. Efter tre runder ligger Tottenham på en sidste plads bag Eindhoven. Hvad mon bliver resultatet i denne omgang?
 

888sport Super odds Tottenham vs. PSV
© 888sport

 

Bliver det igen målfest?

For uger siden mødtest de to hold for sidste gang og det blev til en uafgjort på 2:2. Hvad mon bliver resultat i denne omgang? Begge hold er tvunget til at vinde for at holde drømmen i live om næste runde af Champions League. I anledning af denne kamp har bookmakeren 888sport lanceret et rigtig godt tilbud der giver dig mulighed for at score dejlig odds bonus på denne kamp! Få super odds i form af en dejlig 888sport bonus og få din ekstra gevinst hvis dit valg vinder!
 

 

Gå ikke glip af dette tilbud!

Tilbuddet er faktisk i den grad utrolig fordi du har mulighed for at score to tilbud i én! Lad os dog lige forklare hvad tilbuddet går ud på.
 

  • Tilbuddet gælder alle nye kunder
  • Du modtager ekstra gevinst på dit første væddemål
  • Tilbuddet kan kombineres med startbonus på 100% op til 1000 DKK

 
Det vil sige at tilbuddet giver dig mulighed for at få ekstra gevinst på dit væddemål på Champions League kampen mellem Tottenham og PSV Eindhoven. Spil f.eks. på en sejr til hjemmeholdet og få 250 DKK retur fremfor de 67 DKK som du ellers ville få med en indsats på 50 DKK. Lyder dette ikke smart? Ønsker du hellere spille på udeholdet fra Eindhoven har du endda mulighed for dette. Det er endda super let at tilmelde sig kampagnen og få fat i chancen om denne ekstra gevinst.
 
Sådan gør du:

  • Opret konto hos 888sport.dk
  • Indbetal med koden 100BONUS
  • Spil på kampen Tottenham vs. PSV Eindhoven som dit første væddemål
  • Scor din ekstra gevinst!

Du har dermed endda mulighed for at få en 888sport velkomstbonus oveni. Det vil sige du har mulighed for at score dobbelt. Spil med chancen for ekstra gevinst på Champions League og få endda en betting bonus på 100% op til 1000 DKK. Velkomstbonussen giver dig 100% ekstra som bonus på din første indbetaling. Et utrolig godt tilbud som du burde se på selvom du måske allerede er kunde hos 888sport.dk!
 

forrige artikel
Betfair.dk: Odds 10.00 på Brøndby IF til at slå OB
næste artikel
Betfair.dk: Spil på sejr til Real Madrid!