nyheder

888sport.dk: Spil på Arsenal vs. Tottenham på søndag!

Så er optakten klar til London derby i Premier League. De to ærkerivaler Arsenal og Tottenham møder op mod hinanden for at se hvem der er det bedste hold! Begge hold ligger på de øverste pladser i den engelske liga og Tottenham er blot tre point forud Arsenal! Vi kan glæde os til en rigtig god kamp og ser frem mod denne kamp! I kampens anledning har bookmakeren 888sport valgt at lancere odds bonus eksklusivt til nye kunder! 888sport har på det sidste gjort tale med nogle rigtig gode tilbud og lokker i denne omgang nye kunder. Tilbuddet er absolut seværdig og du kan endda kombinere med en 888 velkomstbonus! Vi vil se nærmere på dette tilbud lidt længere nede.
 

888sport bonus Arsenal vs. Tottenham
© 888sport

 

Intens kamp med mulighed for stor gevinst

Uden tvivl er kampen noget helt unikt og vi ser med glæde frem mod denne kamp fra verdens bedste fodbold liga. Kampene mellem disse to ærkerivaler er præget at den britiske fobdold kultur og selvom begge hold ikke er kendt for en benhård forsvar vil denne kamp blive super intenst. Er du på udgik efter endnu mere spænding giver det mening at se på dagens tilbud fra 888sport. I kampens anledning har du mulighed for at score super odds hvis du opretter som ny bruger! Proceduren er super enkelt:

  • Opret dig som ny kunde hos 888sport.dk
  • Spil på nævnte kamp med super odds som dit første væddemål
  • Modtag utrolig høj odds som ny kunde!

Hvis du bruger disse få og enkelte regler har du mulighed for at få ekstra høj gevinst til nævnte kamp. Spil for 50 DKK og få 750 DKK retur hvis enten Arsenal eller Tottenham vinder. Sammenligner du med den alm. gevinst på omkring 125 DKK er det et kæmpe boost!
 

 

Tag endda brug af velkomstbonus

Tilbuddet gælder kun nye kunder og i mange tilfælde betyder dette at du kun kan bruge forhøjede odds eller en velkomstbonus. 888sport har valgt anderledes og giver dig chancen for at få super odds og en utrolig god velkomstbonus! En betting bonus du ikke møder tit hos de store bookmaker! Super odds er i den grad fantastisk at du, som nævnt, har mulighed for at kombinere med en utrolig 888sport velkomstbonus! Du har som ny kunde chance for at oprette dig med bonuskoden 1000BONUS og gavne af super odds og en velkomstbonus på op til 1000 DKK. 888sport.dk giver dig 100% oveni i din første indbetaling op til 1000 DKK. Husk blot at bruge koden hvis du opretter dig som ny kunde hos 888sport.dk.
 

forrige artikel
Betfair.dk: Spil på damehåndbold EM 2018 fra Frankrig!
næste artikel
888sport tilbud: Spil og vind stort på Manchester United vs. FC Arsenal