nyheder

888sport.dk: Super odds til kampen mellem Roma og Real!

Der var mange der havde troet at Real Madrid er tilbage på vinder sporet efter at have fået ny træner. Efter denne weekend er man dog tilbage i den dårlige situation som før. Klubben tabte på udebane med hele 3:0 mod SD Eibar. En situation man ikke kender hos de kongelige og som man vil rette op om når det nu gælder Champions League fodbold. Problemet er bare at Real Madrid ikke møder op mod nogen som helst men AS Roma. Italienerne har samme antal point i gruppe G og vil gøre at for at holde på første pladsen foran Real Madrid. Selvom Roma måtte nøjes med et nederlag i sidste weekend vil der være stor kamp på Stadio Olympico når de kongelige fra Real Madrid kommer på besøg. Vi glæder os til en sindsyg spændene kamp.
 

Super odds fra 888sport Roma vs. Real
© 888sport

 

Topkamp med super odds

Som vi nu efterhånden ved er næsten altid gode odds bonus på højkant hvis der spilles topkampe i Champions League. I denne omgang er det 888sport der har lanceret tilbud til alle deres nye kunder fra Danmark. Spil med din 888sport bonus og få utrolig gode super odds på både hjemmeholdet AS Roma og modstanderne fra Spanien Real Madrid!
 

 

Få dobbelt bonus som ny kunde

Ikke blot at du kan få super odds på denne kamp men som ny kunde kan du derudover få en dejlig velkomstbonus på op til 1000 DKK oveni. Uden tvivl vil du ikke gå hjem som taber. Som ny kunder har du mulighed for at vinde stort hos 888sport.dk! Du har dermed chancen for at få super odds der giver dig muglighed for at få 1300 DKK retur hvis du spiller 50 DKK på en sejr til Roma. Tror du hellere på en sejr til Real Madrid kan du få 500 DKK med en indsats på 50 DKK. Dette svarer til en odds på 10.0. Kan du huske sidst det var muligt at få denne høje odds på en sejr til Real Madrid?
 

Vælg din velkomstbonus oveni

Super odds er i den grad fantastisk at du, som nævnt, har mulighed for at kombinere med en utrolig 888sport velkomstbonus! Du har som ny kunde chance for at oprette dig med bonuskoden 1000BONUS og gavne af super odds og en velkomstbonus på op til 1000 DKK. 888sport.dk giver dig 100% oveni i din første indbetaling op til 1000 DKK. Husk blot at bruge koden hvis du opretter dig som ny kunde hos 888sport.dk.
Du modtager dermed følgende unikke mulighed:

  • Opret dig som ny kunde hos 888sport.dk
  • Burg koden 100BONUS for at modtage din velkomstbonus på op til 1000 DKK
  • Spil på nævnte kamp med super odds som dit første væddemål
  • Modtag utrolig høj gevinst som ny kunder!

Alt i alt et utrolig godt tilbud hvis du blot ser på hvad du kan vinde fra start hos 888sport.dk! Opret dig med det samme med denne bonus! Ønsker du flere informationer om betting firmaer i Danmark vil du meget hurtigt kunne se at 888sport tæller de bedste. Hvis du overholde nogle simple regler vil du få stor glæde hos denne bookmaker. Tilbuddet gælder kun for nye kunder og super odds gælder kun dit første væddemål på nævnte kamp med en indsats på op til 50 DKK!
 

forrige artikel
Spil på Tottenham vs. Chelsea hos MrGreen.dk!
næste artikel
Betfair.dk: Odds bonus hvis Bayern vinder mod Benfica!