nyheder

888sport.dk: Dobbelt gevinst på Real Madrid vs. FC Liverpool!

Som det første hold nogensinde vandt kongeklubben Real Madrid UEFA Champions League to år i træk og nu kan den store spanske klub så blive det første hold til at vinde pokalen med de store ører for tredje gang i træk. På modsat side står dog ingen mindre end FC Liverpool. Det blev til en fjerdeplads i Premier League, men modsat Real Madrid har sæsonen været en stor succes for Liverpool. Legendariske klub fra Liverpool står nu i Champions League-finalen for første gang siden 2006/2007. Dengang endte det dog med et nederlag til AC Milan, kan Klopp vinde denne gang?

888sport.dk giver dig fantastisk bonus til denne finale. Få din 888sport bonus og få dobbelt gevinst og oveni købet 100% op til 1000 DKK som velkomstbonus! Hvad venter du på?


© 888sport

Dobbelt op på Champions League!

Opret en konto hos 888sport.dk og sats op til 100 DKK på UEFA Champions League finalen mellem Real Madrid og FC Liverpool i dit allerførste væddemål, så dobler 888sport din gevinst op med freebets. Et tilbud som virkelig kan anbefales om så om øger spændingen til denne utrolig spændene kamp! Spiller du f.eks. 100 DKK til odds 6.0 og vinder, så er din gevinst 500 kr. Det samme beløb får du oveni i freebets, så du samlet vinder for 1000kr. i kontanter og freebets.


© 888sport

Sådan gør du:

  • Åbn konto hos 888sport.dk
  • Spil på Champions League finalen som dit første væddemål
  • Vind dobbelt på dit første spil

Som ny kunde kan du også fordoble dit første indskud med 888sports velkomstbonus, så snart du har spillet dit første indskud til minimum odds 1.5. Læs mere i næste afsnit.

Indbetal med kode og få velkomstbonus!

Som vi nævnte før kan du med dette tilbud få både dobbelt op og 100% velkomstbonus! Hvis du opretter dig som bruger har du mulighed for at modtage en eksklusiv velkomstbonus på op til 1000 DKK oveni nævnte tilbud om dobbelt gevinst. Opret dig som bruger på 888sport, indbetal med koden 100BONUS og modtag en 888sport velkomstbonus på 100% op til 1000 DKK. Det eneste du skal gøre er at oprette dig som bruger, foretage en indbetaling og spille dit indbetalingsbeløb på et væddemål med odds 1.5 eller mere. Hvad venter du på? Opret i dag og start med at spille hos 888sport.

forrige artikel
Betfair.dk: Real vs. Liverpool - eksklusivt til nye spillere!
næste artikel
VM 2018: Forhøjede odds hvis Messi eller Ronaldo scorer!