nyheder

888Sport giver dobbelt op på Superliga gevinster!

Uanset hvilken klub du er tilgænger af, er det med garanti ikke gået din næse forbi, at dette er weekenden hvor den danske Superliga atter fløjtes i gang. Her på redaktionen er der ikke ligefrem bred enighed om, hvilken klub der ligger hjertet nærest – men der er rørende enighed om, at det bliver endog særdeles spændende at se, hvad den nye sæson vil bring. Hos 888Sport er de bestemt ikke mindre begejstrede og de fejrer den nye Superliga sæson med et flot tilbud om dobbelt op på Superliga gevinsten til alle nye kunder som opretter sig via linket i denne artikel!
 

888sport giver dobbelt op til alle nye kunder paa deres foerste superliga 2016 odds bet
© 888Sport

 
Hele weekenden byder på spænding til alle fans af den danske Superliga når både de regerende mestre og oprykkerne skal i aktion på grønsværen. Hos odds bookmakeren 888Sport tilbydes alle nye kunder lige nu et vanvittigt dobbelt op på deres gevinst på deres første væddemål på Superligaen.
 

Sådan får du din dobbelt op hos 888Sport

  1. Opret dig som kund ved at klikke på billedet her i artiklen!
  2. Placer dit første væddemål på den danske Superliga.
  3. Vind! 888Sport vil herefter fordoble din netto-gevinst i form af en bonus.

 

Opret dig i dag med 888Sport bonus!

888Sport har på kort tid formået at markere sig som en stærk spiller på det danske marked. Men en veludtænkt teknisk løsning, et enormt udvalg og særdeles flotte odds og tilbud – ja så er det ikke svært at beslutte sig for, at oprette en konto hos en af de hurtigst voksende odds bookmakere på det internationale marked. Skulle du stadig være i tvivl, så husk at du i forbindelse med din første indbetaling på din nye konto også kan få den flotte 888Sport odds velkomstbonus på helt op til 1200 kr. Der er altså rigtig mange gode grunde til, at oprette en konto hos 888Sport! Alle tilbud fra de danske bookmakere finder du i vores store odds bonus sammenligning.
 

Om forfatteren

forrige artikel
Få stor Betfair mål bonus på Superliga premieren 2016
næste artikel
Brøndby mod Esbjerg: Betfair giver odds 5,00 på BIF sejr!