nyheder

888Sport: Få odds 20,00 på sejr til FCK mod Porto!

Når FC København onsdag aften løber på grønsværen til deres Champions League opgør mod FC Porto ville det uden tvivl være en overdrivelse, at hævde, at det danske mesterhold er at regne som favoritter. Når dette er sagt, så er træner Ståle Solbakkens mandskab både teknisk og taktisk af en sådan kaliber, at FCK uden tvivl vil kunne spille lige op mod de stærke portugisere i store dele af kampen. Derfor vil vi da heller ikke opgive troen på, at FC København kan gå ud og levere et kanon-resultat som i dén grad kan være med til, at holde CL drømmen i live. Hos 888Sport kan du ovenikøbet lige nu få helt og aldeles balstyriske odds på en sejr til FCK. Læs alt om dette lige herunder!
 
Det er første gang at det danske mesterhold, FC København skal spille mod FC Porto og alle vi danske fodboldfans er naturligvis spændte til bristepunktet før onsdagens særdeles interessante Champions League opgør mellem de to mandskaber. FC Porto ligger placeret som nummer 12 på ranglisten over europæiske fodboldhold, mens FC København frister en noget mindre glamourøs tilværelse som en øjeblikkelig nummer 71 på den europæiske rangliste. Vi mener dog ikke, at der er SÅ stor forskel på de to holds formåen, særligt ikke hvis FCK formår, at “ramme dagen” onsdag aften i Porto.
 

888sport tilbyder nye kunder odds 20,00 paa fck i champions league 2016 © 888Sport

 
Hos 888Sport tilbydes alle nye kunder lige nu et vanvittigt stort odds boost på, at FC København leverer overraskelsen. Du kan som ny kunde få virkelig flotte odds 20,00 hvis du spiller på, at FC København trækker sig sejrrigt ud af opgøret. En lille indsats kan altså her blive til en rigtig fornuftig gevinst! Du kan altid læse meget mere om både 888Sport og de øvrige danske udbyderes tilbud i vores grundige og ærlige odds bonus sammenligning.
 

Sådan får du odds boost hos 888Sport

  1. Opret din konto hos 888Sport i dag – alt du skal gøre er, at klikke på billedet her i artiklen!
  2. Spil herefter på FCK som vinder af opgøret.
  3. Vi krydser fingre for dig – og håber at de leverer det håbede – for så får du dit vilde 888Sport odds boost udbetalt!

 

Opret din 888Sport konto i dag – og få ENDNU mere!

Når du er kunde hos 888Sport kan du forvente et udvalg af oddstyper og sportsgrene som er at regne som et af de absolut markedsførende. At du så samtidig også i forbindelse med indbetaling til din konto kan modtage den flotte 888Sport odds velkomstbonus som på nuværende tidspunkt er på op til 1200 kr. gør jo absolut ikke fornøjelsen mindre. Opret dig i dag – og start ud med en stor gevinst og en flot, gavmild bonus!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Betfair giver odds 6,00 på FCK mål i Champions League!
næste artikel
Få super odds med Betfair: Odds 6,00 på ManU Sejr over Feyenoord!