nyheder

888sport.dk: Ekstra gevinst på Chelsea vs. Arsenal!

Vi er klar til næste runde i Premier League og glæder os til næste top-kamp. Den engelske liga som byder på top-kampe hver eneste uge, byder i denne omgang på kampen mellem de to hovedstads klubber Chelsea og Arsenal. På lørdag d. 18. august spilles denne seværdig kamp på Standford Bridge i London. Kampen starter kl. 18:30 og du kan selvfølgelig følge kampen live på tv. Begge hold skal vise sig frem og det bliver spændene at se hvem der tager hjem mod point på kontoen. Hvem forsætter mod toppen og hvem må nøjes med nederlaget i denne top-kamp i den engelske Premier League.
 
Det bliver interesant at se hvem der kan spille op mod forventningerne. Chelsea som efter, suveræn sejr mod Huddersfield Town, ligger på anden plads skal se om man kan spille på samme måde mod naboerne fra Arsenal. Optaktkampen gik lidt af den modsatte vej for Arsenal og deres nye træner Unai Emery. Man tabte på hjemmebane mod de forsvarende mestre fra Manchester City og var langt fra at have en chance for at vinde kampen på hjemmebane. Nu gælder det dog en ny kamp og begge hold starter på ny. Vi ser frem mod denne kamp og glæder os til opgøret mellem FC Chelsea og Arsenal London. Til nævnte kamp har du mulighed for at få en fantastik odds bonus fra bookmaker 888sport.dk!
 

888sport.dk: Bonus og velkomstbonus på Chelsea vs. Arsenal
© 888sport

 

Hvad går tilbuddet ud på?

Hos bookmakeren 888sport har du mulighed for at få dobbelt gevinst på Chelsea vs. Arsenal. Som ny kunde har du mulighed for at tage brug af denne 888sport bonus. Opret en konto hos 888sport og spil op til 100 DKK på nævnte Premier League kamp som dit allerførste væddemål så fordobler bookmakeren din gevinst.
 

Hvad skal jeg gøre?

Alle nye kunder har mulighed for at tage brug af dette tilbud. Spil blot på nævnte kamp og få dobelt gevinst. Spiller du for eksempel 100 DKK til odds 6 og vinder, så er din gevinst 500 kr. Det samme beløb får du oveni i bonus, så du samlet vinder for 1000kr. i kontanter og bonus.
 


© 888sport

 

Kan jeg få velkomstbonus oveni?

Ja og det er fantastik. Du kan udover at få dobbelt gevinst få 100% op til 1000 DKK som betting bonus oveni. Som ny kunde får du dermed fordoblet dit første indskud op til 1000 DKK. med denne 888sport velkomstbonus, så snart du har omsat første indskud til minimum odds 1.5 – på ét eller flere væddemål, det er op til dig. Du skal bruge koden 100BONUS når du indbetaler første gang. Bonussen udløses helt automatisk, så snart du har du opfyldt omsætningskravet.
 

forrige artikel
Super odds hos 888sport.dk! Spil på United vs. Leicester!
næste artikel
Betfair.dk: Spil dansk fodbold - Silkeborg vs. Viborg