nyheder

TILBUD: Få odds 6,00 på sejr til Danmark over Montenegro hos 888Sport!

Tirsdag den 11. oktober 2016 skal det danske fodboldlandshold atter i aktion i den igangværende VM kvalifikation. Modstanderen hedder denne gang Montenegro og efter det ærgerlige udebanenederlag mod Polen tæller intet andet end en sejr, hvis det danske landshold skal hænge på i kampen om de ”sjove” pladser i gruppen! Vi ser her nærmere på kampen og kommer med et stærkt tilbud til alle nye spillere hos bookmakeren 888Sport!
 

faa stort odds boost hos 888sport paa vm kval kampen Danmark mod Montenegro © 888Sport

 
Danmark frister lige nu en lidet flatterende fjerdeplads i VM kvalifikationens gruppe E og der er for alvor pres på Åke Hareides tropper før tirsdagens spændende opgør mod Montenegro. En sejr kan få danskerne tilbage i kampen om de pladser der kan udløse kvalifikation til verdensmesterskaberne. Her på redaktionen har vi stor tiltro til, at Danmark kan mande sig op og levere det nødvendige resultat i Parken mod Montenegro.
 
Hos en af Danmarks nyere odds bookmakere tilbyder de lige nu et såkaldt odds boost på sejr til den danske landshold i kampen mod Montenegro. Danmark er uden tvivl at regne som favoritter mod gæsterne fra Balkan – så et odds boost på hele odds 6,00 på dansk sejr er et helt igennem fantastisk tilbud som vi er glade for at kunne viderebringe til vores læsere! Læs om alle bonus tilbud hos de danske bookmakere i vores omfattende odds velkomstbonus sammenligning!
 

Sådan får du odds 6,00 på Danmark – Montenegro hos 888Sport

  1. Opret din konto ved at klikke på billedet herover!
  2. Placer dit allerførste væddemål på, at Danmark vinder kampen!
  3. Når kampen er overstået og Danmark forhåbentligt har trukket sig sejrrigt ud, vil 888Sport udbetale din ekstra gevinst!

 

Opret dig i dag hos 888Sport og få endnu mere

Hos 888Sport er du altid garanteret et kæmpestort udvalg af gode odds på alle tænkelige og utænkelige sportsgrene og events. Samtidig kan du også trygt regne med, at der løbende kommer gode tilbud og kampagner for både nye og eksisterende kunder. Når du som ny kunde foretager din første indbetaling kan du for eksempel modtage den rigtig fine 888Sport velkomstbonus som helt eksklusivt her hos Bonus-Betting er på helt op til 1200 kr. Vi ønsker dig al mulig held og lykke med dine odds væddemål hos 888Sport – en af Danmarks stærkeste bookmakere.
 

Om forfatteren

forrige artikel
Betfair giver odds 4,00 på Manu sejr i morgen i Europe League!
næste artikel
Betfair tilbyder ekstra høje odds på Danmark - Montenegro